Docent NaSk

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
JUL 04
Noord-Brabant Permanent HBO
03.08.2020 100545472
Solliciteren

Over de functie

Het voortgezet onderwijs gaat na de zomervakantie weer in zijn geheel open! Daarom ben ik op zoek naar een docent NaSk die niet kan wachten om weer proefjes te gaan doen in combinatie met het geven van theorielessen. Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een docent NaSk die op zoek is naar zekerheid, maar het ook leuk vind om meerdere opdrachten via Maandag® te vervullen. Kort gezegd houdt dit in dat je met meerdere scholen en doelgroepen te maken kan krijgen. Hier haal jij als docent NaSk enorm veel energie uit.


Als docent NaSk heb je affiniteit met zowel natuur- en scheikunde, en kan je best of both worlds overbrengen op je leerlingen. Je bent dan ook zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.


Als je ook zo van afwisseling houdt, of nog zoekende bent naar wat qua niveau nou echt bij jou past? Dan kom ik graag in contact met jou! Graag breng ik samen met jou al jouw wensen, behoeftes en ambities in kaart. Ik neem je graag mee in het verhaal wat Maandag® voor jou te bieden heeft.

Functie eisen

  • Eerste- of tweedegraads bevoegdheid
  • Minimaal 1 jaar ervaring als docent NaSk
  • Pedagogisch als didactisch sterk
  • Beschikbaar voor 1 FTE

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijken kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest