Docent NaSk

Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp
MEI 15
Noord-Holland Tijdelijk HBO
14.06.2020 100201645
Solliciteren

Over de functie

Fijn dat ik je aandacht heb!


Eerder genoemd citaat lijkt op het eerste oog een bekend citaat van Albert Einstein (wat het ook is). De reden dat ik voor dit citaat heb gekozen, is omdat ik geloof dat docenten ervoor zorgen dat studenten anders kunnen gaan denken. Docenten zorgen er uiteindelijk voor dat het citaat van Albert Einstein gerealiseerd kan worden en dat leerlingen buiten de gewaande paden durven te treden. Bij Maandag® geloven wij erin dat wij een bijdrage aan dit proces kunnen leveren door voor de juiste match te zorgen, waardoor jij als docent NaSk zijnde het beste tot je recht komt bij een school die bij jou past.


Binnen Maandag® ben ik dan ook op zoek naar docenten die geloven in dit citaat en hun passie halen uit het doceren van natuurkunde en/of scheikunde! Jij vindt het ook belangrijk om jouw kennis en vaardigheden over te brengen op de leerlingen. Ook al zit soms het even tegen omdat het hoofdstuk Volume en Massa binnen de klas voor uitdagingen zorgt. Nee, juist dit soort vraagstukken het beste als docent en persoon in jou naar boven halen. Dit doe jij het liefste door onder andere de aandacht van de klas vast te houden, persoonlijke aandacht & begeleiding te geven (waar nodig is) en bovendien jouw leerlingen te motiveren om zo hun cognitieve vaardigheden verder te ontwikkelen.


Ga jij als docent NaSk zijnde verder nieuwe uitdagingen niet uit de weg en pas jij graag differentiatie toe in jouw functie als leraar? Dan drink ik graag samen met jou een kop koffie of thee om hier verder over te praten en zo te kijken naar wat Maandag® en ik voor jou kunnen betekenen!

Functie eisen

• Passie voor natuurkunde en/of scheikunde;

• Lesbevoegdheid voor natuurkunde en/of scheikunde of een bijna afgeronde lerarenopleiding in die richting;

• Je hebt ervaring met het doceren van het vak NaSk aan leerlingen binnen het voortgezet onderwijs dan wel het MBO/HBO.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

• Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

• Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Rogier.holtkamp@maandag.nl | 06 83 25 83 75

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp