Zoeken

Voortgezet onderwijs
filters wissen
11

vacatures docent NaSk

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacature docent NaSk

Bekijk online de vacatures docent natuurkunde NaSk bij Maandag®. Met je 1e of 2e graads bevoegdheid voor het vak natuurkunde of scheikunde kun je bij verschillende scholen door het hele land aan de slag als docent NaSk.

Als NaSk docent kun je met een 1e of 2de graads bevoegdheid lesgeven aan leerlingen op het voortgezet onderwijs (onderbouw en bovenbouw van het vmbo, havo en vwo), maar ook aan studenten op het mbo / hbo. Maar ook als je ervaring hebt als LIO of als invalkracht komen we bij Maandag® graag met jou in contact!

Weet je nog niet waar jouw voorkeur naar uitgaat of erachter komen waar jouw onderwijstalenten liggen? Dan is een carrière bij Maandag® voor jou dé uitkomst! Want als je openstaat voor afwisselende opdrachten als NaSk docent, dan hebben we bij Maandag® vast en zeker de perfecte vacature voor jou.

Laat je gegevens en cv achter en jouw ideale onderwijsbaan is snel een grote stap dichterbij!