Docent MVI (Media, Vormgeving en ICT)

Jill Ummels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels
JUN 23
Limburg Tijdelijk HBO
23.07.2020 106585206
Solliciteren

Over de functie

Game-design, apps ontwikkelen, 2D-3D... deze termen voelen voor jou als Docent MVI 2e graads als een tweede natuur!


Het schooljaar 2020 - 2021 lijkt nog zo ver weg, maar de vacatures vliegen ons om de oren! En deze vacature is wel een hele bijzondere. Ik ben namelijk op zoek naar een Docent MVI: Media, Vormgeving en ICT voor een school in de regio Zuid-Limburg. Jouw rugzak zit vol kundigheid om een audiovisuele en interactieve 2D - 3D omgeving te maken. Daarnaast ben je handig met het Adobe programma en beschik je over een flinke portie kennis als het gaat om apps, game-design en robotica. De aandacht van de leerlingen vasthouden is voor jou absoluut geen probleem. Als docent voel jij je als een vis in het water wanneer je lesgeeft in je vak aan vmbo-leerlingen. Je lessen zijn interactief, waardoor je de leerlingen aanzet om een actieve en onderzoekende houding aan te nemen.


Deze vacatureomvang is 0.35 fte. Je nieuwe baan gaat per het nieuwe schooljaar van start, waarna je een jaar lang al je skills mag laten zien. Klinkt deze vacature interessant of heb je wellicht nog vragen? Solliciteren mag met je CV met uitgeschreven werkervaring en een motivatie, deze kun je sturen naar jill.ummels@maandag.nl, of je solliciteert via de link op deze pagina. Zo komen we het snelst in contact!


Ben je nieuwsgierig naar wat werken bij Maandag® voor jou kan betekenen? Dan kun je vanzelfsprekend ook geheel vrijblijvend contact met me opnemen, ik leg het met veel plezier aan je uit!

Functie eisen

  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid Media, Vormgeving en ICT of je diploma is in zicht;
  • Je bent tussen de 8 - 20 uur in de week beschikbaar;
  • Je hebt grote affiniteit met de doelgroepen vmbo, bbl, kbl en mavo.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jill Ummels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels