Docent Maatschappijleer

Over de functie

Sociologische- en politicologische vraagstukken zijn echt jouw ding! Jij weet dit dan ook feilloos over te brengen op de leerlingen!


Voor een leuke school in West-Brabant ben ik vanuit Maandag® Middelburg op zoek naar een Docent Maatschappijleer! Het gaat om 0,8 fte voor een nog te bepalen periode. In deze periode ga je lesgeven aan de bovenbouwklassen van de havo en het vwo.


Als Docent Maatschappijleer heb jij interesse in actuele vraagstukken. Je houdt de actualiteiten bij en weet dit te koppelen aan de geschiedenis en zelfs aan de toekomst. Door jouw eigen interesse weet jij leerlingen te motiveren om ook de actualiteiten bij te houden en over maatschappelijke vraagstukken te discussiëren.


De Docent Maatschappijleer die wij zoeken, vindt het leuk om in te springen wanneer de school het hard nodig heeft. Wanneer er een vervangingsklus is, weet hij/zij deze klus feilloos aan te pakken en tot een succes te maken! Deze Docent Maatschappijleer heeft ervaring binnen de bovenbouwklassen en weet snel een band op te bouwen met de leerlingen. Deze band zorgt ervoor dat de lessen succesvol worden. De leerlingen vinden het leuk om de lessen te volgen, waardoor ze steeds gemotiveerder raken!


Herken jij jezelf in deze omschrijving van Docent Maatschappijleer en vind jij het een leuke uitdaging om per direct aan de slag te gaan en deze school uit de brand te helpen? 

Functie eisen

-         1e graads bevoegdheid Maatschappijleerwetenschappen

-         Enthousiast over sociologische- en politicologische vraagstukken

-         Ervaring met bovenbouwklassen

-         Pedagogisch sterk

-         Per direct 0,8 fte beschikbaar


Lijkt het jou leuk om deze uitdaging aan te grijpen? Ben je per direct beschikbaar? Neem dan snel contact op via 06 30 34 78 19 of via lisan.schiettekatte@maandag.nl!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. 


Dit is wat jij van ons kunt verwachten:

We bieden een salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Indien gewenst werk je samen met de Maandag® Academy aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen als je daar behoefte aan hebt. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Zij verzorgen evaluaties en staan voor je klaar wanneer je vragen hebt of je verhaal kwijt wilt! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lisan Schiettekatte

Lisan Schiettekatte

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs