Docent Klassieke Talen voor begin schooljaar 2020 – 2021 gezocht!

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
MEI 20
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
19.06.2020 103516506
Solliciteren

Over de functie

Voor een school in de regio van Eindhoven zijn we op zoek naar een docent met een bevoegdheid voor de klassieke talen. Het betreft een zwangerschapsvervanging aan het begin van schooljaar

2020 -2021. Deze opdracht duurt naar verwachting tot eind november. 

Functie eisen

  • 1e graads bevoegdheid voor het vak Klassieke Talen of in opleiding hiervoor
  • 0,4 tot 0,7 FTE
  • Goed met digitaal onderwijs
  • Kei met activerende werkvormen en differentiatie
  • Zowel pedagogisch als didactisch sterk

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijkje kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest