Docent Groen schooljaar 2021

Britt Dackus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Britt Dackus
JUN 16
Limburg Tijdelijk HBO
16.07.2020 106015061
Solliciteren

Over de functie

Heb jij groene vingers, ben jij een natuurliefhebber en doe je niets liever dan snoeien en zaaien? Voor het nieuwe schooljaar ben ik opzoek naar een docent groen.


Een docent groen geeft les op het gebied van het beheren van de groene omgeving. Als docent groen ben je een echte natuurliefhebber en doe je niets liever dan snoeien en zaaien en weet je dit met passie over te brengen naar de leerlingen. 


Als docent Groen draag je dagelijks bij aan de ontwikkeling van leerlingen. Dit doe je niet alleen door het verhogen van de kennis van leerlingen omtrent het vak, maar coacht en begeleidt ze daarnaast voortdurend.

Verder heb je affiniteit met vmbo leerlingen en werk je nauw samen met andere gedreven docenten uit het team. Het betreft een vacature van 0,8 fte voor een school in Zuid-Limburg, start: nieuwe schooljaar.


Nieuwsgierig of enthousiast geworden? Solliciteer direct of mail naar britt.dackus@maandag.nl

Functie eisen

  • Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid, bij voorkeur voor docent groen;
  • Je hebt affiniteit met de groene sector;
  • Je bent communicatief vaardig en pedagogisch sterk;
  • Je bent beschikbaar in het nieuwe schooljaar

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van een thema

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Britt Dackus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Britt Dackus