Docent Groen 2e graads

Jill Ummels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels
JUN 23
Limburg Permanent HBO
24.07.2020 106591263
Solliciteren

Over de functie

Flora, Fauna, dieren, planten.. je raakt er maar niet over uitgepraat! Dan is deze functie van Docent Groen 2e graads jou op het lijf geschreven!


Je mag in het schooljaar 2020 - 2021 aan de slag als de Docent Groen binnen deze Praktijkschool gelegen in Zuid-Limburg. Al je kennis omtrent flora, fauna, dieren en planten ga je delen met je leerlingen. Je hebt de vrijheid om ze lekker mee naar buiten te nemen en uitstapjes te regelen. De lessen die je geeft zijn laagdrempelig, interactief en iedere keer weer anders! De vacatureomvang is 0,7 fte, met als werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag. Eventueel is maandag, dinsdag en woensdag ook mogelijk in overleg.


Klinkt deze vacature interessant of heb je wellicht nog vragen? Solliciteren mag met je CV met uitgeschreven werkervaring en een motivatie, deze kun je sturen naar jill.ummels@maandag.nl, of je solliciteert via de link op deze pagina. Zo komen we het snelst in contact!


Ben je nieuwsgierig naar wat werken bij Maandag® voor jou kan betekenen? Dan kun je vanzelfsprekend ook geheel vrijblijvend contact met me opnemen, ik leg het met veel plezier aan je uit!

Functie eisen

  • Je hebt groene vingers;
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid Docent Groen 2e graads;
  • Óf over een onderwijsbevoegdheid Biologie met een grote affiniteit groene praktijklessen geven;
  • Je bent tussen de 24 - 32 uur in de week beschikbaar;
  • Je hebt grote affiniteit met de leerlingen van het Praktijkonderwijs.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jill Ummels
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jill Ummels