Docent Frans

Over de functie

Frans is mijn lievelingstaal, ik vind het prachtig. Toch jammer dat ik na jaren les nog steeds niet veel verder kom dan “je n’e sais pas”. Daar is iets misgegaan. Of het aan mijn docent Frans (die ik geweldig vond) lag of aan mijzelf, dat weet ik niet. Wat ik wél weet, is dat dat jouw leerlingen niet gaat gebeuren. Want met jou voor de klas is elke les het bijwonen meer dan waard.

Een docent Frans met hart voor de taal en voor de leerlingen. Je staat voor de klas met enthousiasme en de motivatie om deze generatie iets bij te brengen. Jij begrijpt dat sommigen de Franse taal lastig vinden en schenkt extra aandacht aan degenen die dat nodig hebben. Jij vindt het leuk om te zien hoe studenten zich ontplooien en jouw kracht zit in je docentschap. Omdat je naast didactisch ook pedagogisch sterk bent, behoud je een goede sfeer in de klas, waar iedereen respect voor elkaar heeft. Jij maakt de lessen interessant en gevarieerd en hebt een positieve invloed op het onderwijs, en dat vind ik erg waardevol. Ik vind het belangrijk dat jij op je plek zit en dat je met plezier naar werk gaat. Daar wil ik graag aan bijdragen

Hoe ga ik dat doen? Allereerst zijn er heel veel mogelijkheden. Bij Maandag® gaan we kijken naar een functie als docent Frans die bij jouw wensen en ambities past. Eentje waar jij oprecht blij van wordt en waar je energie van krijgt. Natuurlijk wil je ook beter in je vak worden, of gewoon extra kennis opdoen. Daarom is er bij Maandag® een grote selectie aan trainingen die je kunt volgen. Zodra je op de “Solliciteren”-knop drukt, ben ik je contactpersoon. Het fijne daarvan is dat je altijd bij mij terecht kan als je iets te vertellen of te bespreken hebt. Gewoon eens met een andere Maandag® docent praten? Dat kan, op één van de Club Maandag® evenementen die we een aantal keer per jaar organiseren, waar je op informele wijze kennis kan maken met je collega’s. Ik maak in ieder geval graag kennis met jou. Kom je langs?


Functie eisen

Dit ben jij

 • Docent Frans met onderwijsbevoegdheid (of bijna afgestudeerd);
 • Enthousiast en flexibel;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Onze nieuwe collega bij Maandag®.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kom je te werken bij een organisatie die achter je staat, je handvatten aangereikt kunt krijgen als je die nodig hebt. Daarnaast kom je in een docenten team te werken waar iedereen enthousiast is en geen uitdaging uit de weg gaat. De school waar je komt te werken is in samenspraak met jou, het aantal dagen en uren ook. Het team op de school is uiteraard afhankelijk van waar je de opdracht gaat uitvoeren. 

Dit krijg je:

 •  Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Trainingen en begeleiding;
 • Héle gezellige Club Maandag evenementen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Birrighinde Willems

Birrighinde Willems

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs