Docent Frans

Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui
JUL 06
Zuid-Holland Permanent HBO
07.08.2020 104395153
Solliciteren

Over de functie

Êtes-vous passionné par la langue française? Aimez-vous travailler avec les étudiants? Alors, j'attends votre candidature!


Graag open jij jouw lessen met veel enthousiasme: ‘Bienvenue dans ma classe!’ Met jouw sterke kennis van de Franse taal in combinatie met liefde voor het vak Frans weet jij precies wat ik hierboven bedoel. Frans is niet zomaar een taal, het is de taal van de liefde en een taal van de wereld. Je brengt deze voorliefde dan ook graag over op jouw leerlingen. Het typeert jou dat je betrokken bent bij de leerlingen. Je bent pedagogisch sterk en weet op jouw manier om te gaan met je leerlingen. Jij weet de lessen zo in te richten dat je leerlingen zich met plezier ontwikkelen in de Franse taal. De les eigen en toegankelijk maken voor hen is voor jou geen probleem. Naast de taaie stof ga je graag aan de slag met jouw eigen creativiteit. Jouw lessen zijn leerzaam, divers en effectief. Je deinst nergens voor terug en bent toegewijd aan je doel. 


Ik vind het belangrijk dat er een gedreven docent voor de klas staat en dat jij je op je plek voelt. Daarom gaan we samen op zoek naar een voor jou passende functie binnen het Voortgezet Onderwijs. 

Functie eisen

Naast dat wij het vooral belangrijk vinden dat je als docent Frans enthousiast bent, flexibel bent en jezelf graag ontwikkeld, kun jij ons vertellen dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:


 • Je bent in het trotse bezit van een eerste-of tweedegraads bevoegdheid Frans óf bent student in opleiding mét ervaring
 • Je hebt stage-of werkervaring als docent Frans
 • Je voelt je op je plek voor de klas
 • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging
 • Je hebt zin om samen met Maandag® een uitdaging aan te gaan en denkt graag in mogelijkheden en persoonlijke groei en ontwikkeling om je eigen carrière vorm te geven


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


 • Goede arbeidsvoorwaarden, o.a. salaris en vakantiedagen conform het cao onderwijs
 • Een combinatie van zekerheid en flexibiliteit in jouw carrière bij Maandag®
 • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen en vaste contactpersoon binnen Maandag®
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen onze Maandag® Academy (cursussen, trainingen en opleidingen)
 • Een groot aanbod aan vacatures die aansluiten op jouw carrière wensen
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer


Ben je naast deze vacature benieuwd naar andere mogelijkheden binnen Maandag® in het basis onderwijs, speciaal onderwijs of op het voorgezet onderwijs(vmbo, havo, vwo)? Ook dan kijk ik graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui