Docent Frans

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 06
Zuid-Holland Permanent HBO
05.06.2020 102416951
Solliciteren

Over de functie

Toen ik op de middelbare school zat, had ik altijd veel plezier tijdens de lessen Frans. De taal vind ik mooi, dus dat was één van de redenen dat ik de motivatie had om te leren. Wat het echter nóg leuker maakte, was mijn docent Frans. Nu was natuurlijk niet iedereen zo gemotiveerd als ik, maar de docent wist iedereen bij de les te betrekken. Ik geloof dat jij die kracht ook hebt. Daarom ga ik graag met je in gesprek.


Jij bent namelijk een docent Frans die niet alleen didactisch, maar ook pedagogisch sterk is. Je zorgt voor genoeg variatie in de lessen, zodat de aandacht erbij blijft. Je bent enthousiast en brengt dit ook over, waardoor er goede resultaten behaald worden. Je zorgt voor een goede sfeer waarbij iedereen elkaar respecteert. Dat zijn allemaal erg waardevolle eigenschappen en precies wat ik zoek in een docent Frans. Dat waardeer ik enorm en daarom wil ik ook graag iets voor jou betekenen.


Hoe ik dat ga doen? Er zijn veel manieren. We kijken naar een functie als docent Frans waarin jij je ambities kan nastreven. Een plek waar jij energie krijgt van je werk. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Bij Maandag® bieden we trainingen en cursussen die aansluiten bij jouw doelen en interesses. Ook ben je van harte uitgenodigd voor onze Maandag® Live evenementen waar je op een informele wijze met andere docenten en met ons kennis kan maken. Ik maak in ieder geval graag kennis met jou.

Functie eisen

Dit ben jij

  • Docent Nederlands met onderwijsbevoegdheid (of studerende hiervoor)
  • Enthousiast en innovatief
  • Onze nieuwe collega


Over het bedrijf

Dit bieden wij

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Trainingen, online cursussen en begeleiding
  • Fijne collega’s
  • Flexibele zekerheid


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems