Docent Frans

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
JUL 04
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
03.08.2020 100289124
Solliciteren

Over de functie

Als docent Frans houd jij van Frankrijk, als je aan Frankrijk denkt denk je aan heerlijke baguettes, croissants maar ook de mooie taal die vaak wordt geassocieerd met de liefde. En die liefde voor de taal heb jij als docent Frans zeker!


Naast dat je liefde voor de taal en het land hebt, heb je die ook voor het onderwijs en de leerlingen. Jij weet als geen ander aansluiting te vinden bij jouw leerlingen en hun belevingswereld. Als docent Frans heb je een groot scala aan werkvormen om je leerlingen te activeren. Je bent creatief, richt je lessen in met bijvoorbeeld muziek of filmpjes. Kortom, jij kent jouw leerlingen.


Verder vind je het belangrijk dat leerlingen meer kunnen dan de basic dingetjes in het Frans te zeggen. Je spijkert graag aan de kennis en kunde van jouw leerlingen. Je wilt graag aan de slag om het niveau van de leerlingen omhoog te krijgen!

Functie eisen

  • Je hebt een 1e /2e graads bevoegdheid als docent Frans
  • Passie voor het vak en het land Frankrijk            
  • Ervaring als docent Frans
  • Flexibel beschikbaar
  • Zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijkje kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest