Docent Frans

Estelle Douwes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Estelle Douwes
JUN 29
Noord-Brabant Permanent HBO
29.07.2020 100289091
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een flexibele, creatieve en inspirerende Docent Frans met ervaring in het voortgezet onderwijs? Lees dan gauw verder en solliciteer direct!


Als Docent Frans weet jij leerlingen te inspireren. Jij vindt het leuk om mee te denken over de kwaliteit van het onderwijs en hoe deze hoog blijft. Jij weet dan ook goed een interessante invulling te geven van de lessen. Zo geef jij de leerlingen de kans om de Franse taal zich eigen te maken. Voor de klas staan betekent meer dan de onderwijstaken alleen, je bent pedagoog, communicatiedeskundige maar ook organisatievirtuoos.

Klinkt dit voor jou als de afwisseling waar je naar op zoek bent? Dan ga ik graag het gesprek met je aan om wensen en ambities te bespreken. Ik vertel je gelijk meer over de diverse mogelijkheden die Maandag® kan bieden. 

Functie eisen

• Een afgeronde lerarenopleiding Frans (eerste- of tweedegraads) of gelijkwaardig.

• Ervaring met doceren van het vak Frans.

• Jij hebt een proactieve houding en deinst niet terug voor de diversiteit binnen het onderwijs.

• Jij draagt zorg voor een goed klassenmanagement en jij bouwt in deze korte tijd zo goed mogelijk een band op met de leerlingen.

Over het bedrijf

Je gaat vanuit Maandag® diverse opdrachten binnen het voortgezet onderwijs vervullen. Als docent bij Maandag® ben je flexibel inzetbaar en werk je zelfstandig. Wij bieden een marktconform salaris, vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer en pensioenregeling. Vakantiedagen en vakantiegeld horen uiteraard tot de voorwaarden.


Verder ben je onderdeel van een groot team van docenten. Bij Maandag® krijg jij naast je zelfstandigheid voor de klas ook begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan diverse soorten trainingen zowel online als klassikaal en begeleiding in de vorm van evaluaties en les bezoeken. Kortom bij Maandag® staat jouw werkgeluk centraal!


Wil jij het team van Maandag® Onderwijs versterken met jouw kennis en ervaring? Aarzel dan niet en solliciteer!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Estelle Douwes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Estelle Douwes