Docent Frans

Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri
JUN 30
Noord-Holland Tijdelijk HBO
30.07.2020 100109997
Solliciteren

Over de functie

Zit jij momenteel nog niet helemaal op je plek? Je kent het wel. Het schooljaar is begonnen en je dacht jou ideale plek te hebben bemachtigd. Helaas blijkt het in de praktijk soms iets anders te lopen. Het is nou eenmaal mogelijk dat je niet lekker op je plek zit. Daarom wil ik je graag de kans geven om je wensen en behoeften met betrekking tot jouw ideale werkplek toe te lichten. Wanneer ik dit duidelijk in kaart heb, ben ik in staat om je te begeleiden in het proces tot een passende baan.


Tijdens je carrière als Docent Frans bij Maandag® zal ik fungeren als je vaste aanspreekpunt. Bij ons krijg je de mogelijkheid om meerdere scholen binnen één jaar te zien. Of wil je graag voor langere tijd op één school? Beide is mogelijk. Wij zullen ervoor zorgen dat je alles nodig hebt om je werk optimaal uit te voeren. Verder zullen wij evaluaties houden om je ontwikkeling te blijven stimuleren. Heb je behoefte aan nieuwe inzichten en handvatten die jij kan gebruiken in jouw lessen? Dat komt mooi uit. Wij hebben namelijk een enorm training en cursus aanbod waar je altijd gebruik van mag maken.

Functie eisen

  • Je hebt een 1e of 2e graads bevoegdheid als Docent Frans of je bent hiervoor in opleiding
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Docent Frans (of d.m.v. stages)
  • Beschikbaar voor 0,6 fte (uren zijn bespreekbaar)
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  •  Als Docent Frans bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
  •  Wij bieden een salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
  •  Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
  •  Indien gewenst werk je samen met de Maandag® Academy aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen
  •  Gedurende jouw opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter


Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we dan gewoon samen een kopje koffie drinken. Drink je geen koffie? Laat me weten wat je wel lekker vindt. Ik zorg dat het klaar staat!


06 12 81 08 75 | quincy.vanwaveren@maandag.nl

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri