Docent Frans 0,6 FTE 2e graads

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
JUN 12
Zuid-Holland Permanent HBO
12.07.2020 105638111
Solliciteren

Over de functie

Toen ik op de middelbare school zat, had ik altijd veel plezier tijdens de lessen Frans. De taal vind ik heel mooi, dus dat was één van de redenen dat ik de motivatie had om deze te leren. Wat het echter nóg leuker maakte, was mijn docent Frans. Nu was natuurlijk niet iedereen zo gemotiveerd als ik, maar zij wist iedereen bij de les te betrekken. Ik geloof dat jij die kracht ook hebt. Daarom ga ik graag met je in gesprek.


Jij bent namelijk een docent Frans die niet alleen didactisch, maar ook pedagogisch sterk is. Je zorgt voor genoeg variatie in de lessen, zodat de aandacht erbij blijft. Je bent enthousiast en brengt dit ook over, waardoor er goede resultaten behaald worden. Je zorgt voor een goede sfeer waarbij iedereen elkaar respecteert. Dat zijn allemaal erg waardevolle eigenschappen en precies wat ik zoek in een docent Frans. Dat waardeer ik enorm en daarom wil ik ook graag iets voor jou betekenen.


Hoe ik dat ga doen? Er zijn veel manieren. We kijken naar een functie als docent Frans waarin jij je ambities kan nastreven. Een plek waar jij energie krijgt van je werk. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Bij Maandag® bieden we trainingen en cursussen die aansluiten bij jouw doelen en interesses. Ook ben je van harte uitgenodigd voor onze Maandag® Live evenementen waar je op een informele wijze met andere docenten en met ons kennis kan maken. Ik maak in ieder geval graag kennis met jou. 

Functie eisen

  • Docent Frans met onderwijsbevoegdheid (of bijna afgestudeerd);
  • Enthousiast en flexibel;
  • Ervaring opgedaan in Nederland;
  •  Onze nieuwe collega bij Maandag.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems