Docent Frans (schooljaar 2020-2021)

Maruya Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
MEI 08
Groningen Permanent HBO
07.06.2020 100543675
Solliciteren

Over de functie

Ben jij voor aankomend schooljaar op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Maandag® is ter uitbreiding van ons docententeam op zoek naar een docent Frans.


Het werken kan bij Maandag® vanuit een vast dienstverband. Flexibele zekerheid noemen we dat. Werken voor Maandag® betekent dat je niet op een vaste plek zit, maar meerdere onderwijsinstellingen gedurende jouw loopbaan ziet. Je zult je snel ontwikkelen tot een veelzijdig docent doordat je les geeft aan verschillende niveaus en leerjaren. Daarnaast kan je gebruik maken van ons aanbod aan op maat gemaakte trainingen en workshops om nog beter te worden in waar je al goed in bent.


De Maandag® docent waar wij naar op zoek zijn is flexibel, weet van aanpakken en bruist van de energie. Ook heb jij een frisse blik op het onderwijs en doe je niets liever dan voor de klas staan!


Je kunt er niet omheen, Frans behoort tot een van de meest gesproken talen ter wereld. Aan jou de taak als docent Frans het vocabulaire van je leerlingen verder uit te breiden dan “Une baguette et deux croissants s’il vous plaît. 


Als docent Frans heb jij niet alleen passie voor het vak, maar ook voor de leerlingen. Jij enthousiasmeert leerlingen voor de lesstof; de Passé Simple en Passé Composé weet jij haarfijn uit te leggen. Je maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met interactieve opdrachten. Franse chansons, films en actualiteiten, alle middelen gebruik je om leerlingen de Franse taal bij te brengen. Ook zal je goed moeten kunnen improviseren en schakelen zodat je je lessen afstemt op de doelgroep.


Wat biedt Maandag® jou?

• Mogelijkheid tot vast dienstverband bij Maandag® waarbinnen je diverse langdurige projecten kunt doen;

• Een marktconform salaris conform de CAO Onderwijs;

• Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Begeleiding gedurende je loopbaan van je recruiter en accountmanager;

• Diverse op maat gemaakte trainingen en cursussen vanuit de Maandag® Academy.

Functie eisen

• Aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs of MBO;

• Eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Frans of in de afrondende fase van je opleiding;

• Beschikbaar voor schooljaar 2020-2021.

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maruya Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus