Docent Engels

Over de functie

Jouw passie uitoefenen bij verschillende onderwijsinstellingen met de zekerheid van een dienstverband en persoonlijke begeleiding?

Ter uitbreiding van ons docententeam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven docent Engels. Waarbij ik je de mogelijkheid kan bieden om als Docent Engels kennis te maken met verschillende scholen, niveaus en soorten van het onderwijs via Maandag®. Je krijgt vaste begeleiding vanuit één contactpersoon waarbij regelmatig wordt gekeken naar je eigen ontwikkeling. Waarin wil je nog groeien en wat kunnen wij daarin voor je betekenen?

Jij als docent Engels bent flexibel, weet van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je denkt mee, je bent in staat om de lesstof op een boeiende manier over te brengen en je investeert in een persoonlijke relatie. Hiermee draag jij bij aan de ontwikkeling van de leerlingen en ben je betekenisvol voor de maatschappij. Een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk, omdat het door een groot gedeelte van de wereldbevolking als moedertaal of als tweede taal wordt gesproken. Jij als docent Engels bent enthousiast over deze internationale taal en kan dit met veel enthousiasme over brengen. Lesgeven draait niet om leerlingen zoveel mogelijk informatie geven, maar het draait er om dat ze gaan inzien en gaan snappen wat ze met die informatie kunnen. Jij als docent Engels sluit aan bij de leefwereld van jongeren en kunt ze motiveren om voor dat felbegeerde papiertje gaan!

Functie eisen

Jij bent de docent Engels die het leuk vindt om bij verschillende scholen een kijkje te nemen onder het genot van een dienstverband. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van:

 • Eerste- of tweedegraads bevoegdheid voor het vak Engels;
 • Stage- of werkervaring als docent Engels.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken docenten die dol zijn op hun werk. Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling. Dit doen we middels detachering. Jij wordt er enthousiast van om binnen verschillende scholen te werken, waarbij je in relatief korte tijd een relatie kunt opbouwen met de leerlingen en het team. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden in en rondom de regio Twente. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen. Hier moet natuurlijk wat tegenover staan. Wat bieden wij?

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
 • Gedurende de opdrachten krijg je persoonlijke begeleiding;
 • Een marktconform salaris, vakantiedagen volgens het CAO Onderwijs met daarnaast 8% vakantietoeslag;
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Academy;
 • Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Rosanne Eeftink

Rosanne Eeftink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs