Docent Engels

Over de functie

The future of our students is in your classroom! Leerlingen maken op jonge leeftijd al kennis met de Engelse taal in hun favoriete Netflix serie, online of op vakantie. Jouw lessen laten de leerlingen zien en ervaren welke rol Engels in ons dagelijks leven speelt. Je differentieert in de les en daagt leerlingen die dat aankunnen, uit om hun Engelse taal naar een hoger niveau te tillen. Jouw uiteenlopende pedagogische en didactische vaardigheden zetten leerlingen aan om zelfstandig te 'leren leren'. Je weet daarin snel aansluiting te vinden binnen verschillende doelgroepen en maakt op basis van bijvoorbeeld de werkhouding en het gedrag van de leerlingen een inschatting van hun capaciteiten. Maandag® biedt jou de mogelijkheid om als docent Engels kennis te maken met verschillende scholen, niveaus en methoden van onderwijs. Jij wordt er enthousiast van om binnen diverse onderwijsinstellingen te werken en daarmee kennis te maken met uiteenlopende teams, leerlingen en lesmethodes. Onze andere arbeidsvoorwaarden?

 • Een dienstverband bij Maandag®
 • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao
 • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter wordt in jouw vak
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
 • Onbetaalbaar; een team vol enthousiaste Maandag® collega’s 

Functie eisen

Jij bent een gedreven docent Engels, je weet de leerlingen (en jezelf) uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Als jij plezier hebt in je werk, straal je dit ook uit naar jouw leerlingen. Zo weet je in relatief een korte tijd een sterke relatie op te bouwen met de leerlingen en voelen zij zich vertrouwt en gewaardeerd bij jou. Bovendien is het belangrijk dat je in het bezit bent van:

 • Een eerste- of tweedegraads bevoegdheid Engels
 • Stage- of werkervaring als docent Engels

Over het bedrijf

Maandag® is al meer dan 30 jaar actief binnen de publieke sector, omdat deze te belangrijk is om stil te vallen! Een dienstverband bij Maandag® betekent zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Dit houdt in dat je werkervaring op kunt doen als docent Engels binnen diverse onderwijsinstellingen, met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag®. Je verbreedt in razend tempo jouw onderwijsnetwerk en we koersen naar opdrachten die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Jouw interesse in diverse werkomgevingen, leerjaren en methoden van onderwijs zijn van groot belang om samen tot een succes te komen! Wil jij deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag®? The ball is in your court! Solliciteer voor 26 januari of bel mij voor meer informatie op 06-30030067.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne Teesselink

Anne Teesselink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs