Docent Engels

Melissa Dillon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Dillon
JUN 10
Overijssel Permanent HBO
10.07.2020 105476978
Solliciteren

Over de functie

‘Practice makes perfect’. Als docent Engels heb je inzicht in hoe jouw leerlingen in elkaar steken en wat ze het beste van jouw vak kunnen leren. Engels is namelijk niet alleen een belangrijk communicatiemiddel, maar ook een cultuurproduct. In jouw ogen is het dan ook essentieel dat onze jongere generatie deze taal op de correcte en nuttige manier leert verstaan, lezen en schrijven. Want jij als docent Engels weet alles over jouw vak. Nu de leerlingen nog!

Je inspireert, motiveert en enthousiasmeert. Leerlingen kunnen in jouw leerlingen het beste uit zichzelf halen. Je bied begeleiding op maat waardoor de leerlingen zich gehoord voelen: de leerlingen blij – jij blij. Door te prikkelen en boeien houd jij de inhoud van de lessen spannend. Van Grammer naar Vocabulary, elke les probeer je anders in te steken en aan te passen op de leerbehoefte van iedere leerling.

Voor het nieuwe schooljaar 2020/2021 heeft Maandag® Onderwijs Zwolle nog formatieruimte voor jou, docent Engels. Waarom bij Maandag®? Wij bieden een breed aanbod binnen het onderwijs. Ben je er nog niet helemaal uit welk type onderwijs bij je past, of ben je nog simpelweg nieuwsgierig? Via Maandag® heb je de mogelijkheid om uit verschillende onderwijs keukens te proeven door detacheringsopdrachten aan te gaan – in combinatie met een dienstverband bij Maandag®. 

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een les bevoegdheid Engels tweedegraads, of zit in de afrondende fase van je lerarenopleiding

• Je bent beschikbaar voor 0,5 tot 1,0 fte

Over het bedrijf

Maandag® Onderwijs Zwolle heeft formatieruimte voor een lesbevoegd docent. En om te kunnen doceren als een pro, heb je de juiste school nodig. Hierbij horen de juiste klassen met de juiste niveaus waarin jij het best tot je recht komt. Zijn dit vmbo basis-kader leerlingen, of juist vwo leerlingen? Of ben je juist nieuwsgierig naar totaal iets nieuws? Samen komen wij erachter wat nou écht bij je past. Ook is de ene school de andere niet: elke nieuwe school is letterlijk en figuurlijk weer een goede leerschool. 

Wat krijg je ervoor terug:

·        Een dienstverband bij Maandag®

·        Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao

·        Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)

·        Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag® Academy

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melissa Dillon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Dillon