Docent Engels

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
JUL 04
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
03.08.2020 100289129
Solliciteren

Over de functie

Ik ben op zoek naar docenten die op flexibele basis beschikbaar zijn. Je houdt er van om in meerdere keukens te kijken en ziet op elk niveau en elke school weer een nieuwe uitdaging. Van de present continuous tot aan de past perfect, jij schudt het zo uit je mouw alsof Engels jouw moedertaal is.


De docent Engels die ik zoek heeft een bevoegdheid voor het vak Engels in the pocket, of studeert nog aan de lerarenopleiding Engels. Het is van belang dat je creatief bent met werkvormen, de individuele leerling ziet die misschien het tempo niet aankan en daarbij helpt én zowel pedagogisch en didactisch sterk in je schoenen staat.


Werken bij Maandag®  betekent dat wij jou helpen met het vinden van een baan. Je hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen en scholen, maar vooral leerlingen, te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarbij geven wij ook de benodigde begeleiding mocht daar behoefte aan zijn. Kom jij ons docenten team Engels versterken? Ik wacht op jouw reactie!Functie eisen

  • Minimaal 2e graads bevoegdheid of in opleiding hiervoor
  • Beschikbaar vanaf schooljaar 2020 - 2021
  • Ervaring binnen het onderwijs
  • Pedagogisch en didactisch sterk
  • Flexibel en je wilt ervaring opdoen op meerdere scholen & niveaus

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijkje kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest