Docent Engels eerstegraads

Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui
JUL 06
Zuid-Holland Tijdelijk WO
07.08.2020 101087812
Solliciteren

Over de functie

I worked, I was working, I had worked, I had been working.. Zoek jij een baan als docent Engels en leer jij jouw leerlingen graag dat de Engelse taal uit zoveel meer bestaat dan enkel grammatica?  


Leerlingen zijn vaak onder de indruk van jou als docent Engels en komen graag naar jouw les. Niet enkel om je kennis maar ook omdat je de leerlingen actief weet te betrekken en interesseren in jouw vakgebied. Je leert jouw leerlingen de kneepjes van het vak en zet hiervoor zet je graag creatieve manieren van lesgeven in. Jij leert jouw leerlingen dat het vak Engels van sterke waarde is voor hun verdere ontwikkeling en dat ze hiermee de wereld kunnen veroveren. Who runs the world? The future generation. 


De kunst van het lesgeven is voor jou ervoor zorgen dat de leerling plezier heeft in het leren van de taal. Zo zorg je ervoor je leerlingen zich op een eigen manier ontwikkelen en betrokken blijven bij jouw les. Goede resultaten kunnen dan niet uitblijven. Je legt hierbij de link naar hedendaagse bezigheden. Dit varieert bijvoorbeeld van een huiswerkopdracht gerelateerd aan een actuele documentaire op Netflix, het debatteren over een TedTalk maar ook het leren begrijpen van de Engelse literatuur. Interesse wekken en zo resultaten boeken doe jij als geen ander.

Functie eisen

Naast dat wij het vooral belangrijk vinden dat je als docent Engels enthousiast bent, flexibel bent en jezelf graag ontwikkeld, kun jij ons vertellen dat je voldoet aan de volgende functie-eisen:


 • Je bent in het trotse bezit van een eerstegraads bevoegdheid Engels
 • Je staat óók open om les te geven op het tweedegraads gebied
 • Je hebt stage-of werkervaring als docent Engels
 • Je voelt je op je plek voor de klas
 • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging
 • Je hebt zin om samen met Maandag® een uitdaging aan te gaan en denkt graag in mogelijkheden en persoonlijke groei en ontwikkeling om je eigen carrière vorm te geven

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


 • Goede arbeidsvoorwaarden, o.a. salaris en vakantiedagen conform het cao onderwijs 
 • Een combinatie van zekerheid en flexibiliteit in jouw carrière bij Maandag®
 • Persoonlijke begeleiding van jouw eigen en vaste contactpersoon binnen Maandag®
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen binnen onze Maandag® Academy (cursussen, trainingen en opleidingen)
 • Een groot aanbod aan vacatures die aansluiten op jouw carrière wensen
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer


Ben je naast deze vacature benieuwd naar andere mogelijkheden binnen Maandag® in het basis onderwijs, speciaal onderwijs of op het voorgezet onderwijs(vmbo, havo, vwo)? Ook dan kijk ik graag samen met je naar wat ik voor jou kan betekenen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anissa Bejaoui
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anissa Bejaoui