Docent Engels 1e graads 0,8 FTE

Over de functie

Engels. Een wereldtaal. Wij Nederlanders zijn er goed in. Heel goed zelfs, als we de statistieken mogen geloven. We doen veel zaken over de grens, kijken films met ondertiteling en het allerbelangrijkste: we leren van de besten.

Één van hen, dat ben jij. Een docent Engels die de nieuwe generatie leert hoe je werkwoorden vervoegd, hoe je een zakelijke brief schrijft en hoe je woorden uitspreekt. Een docent Engels met een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingen van ons land.


Met veel enthousiasme sta je voor de klas. Je weet iedere les weer je studenten te betrekken bij de lesstof en ziet de vooruitgang duidelijk terug. Niet voor niets dat wij jou als Docent Engels willen leren kennen. Want met jouw vaardigheden als leerkracht en je kennis van de taal, heb jij een positieve invloed op de leerlingen én de toekomst. Je coachende vermogen en eigenzinnige manier van lesgeven zorgt voor dynamische lessen. Goed, ik kan wel over je blijven schrijven, maar ik praat liever met je. Ik zie graag je bericht tegemoet!

Persoonlijke aanpak, daar staan wij voor. We willen naar je luisteren, je laten weten dat wij er voor je zijn. We willen samen met jou kijken hoe je elke dag dichterbij je doelen kan komen. Omdat jouw werkgeluk voorop staat, bieden we je begeleiding en trainingen die aansluiten bij je ambities. Niet alleen dat: je bent ook onze collega. Daarom nodigen we je graag uit voor evenementen waarbij we elkaar op een informele manier kunnen leren kennen. Wij zijn Maandag. Trots op wat we doen en nu al trots op jou.


Het is een vacature voor 0,8 fte in ieder geval tot en met de herfstvakantie. Mocht dit niks voor je zijn kunnen we ook het gesprek aan gaan voor andere vacatures die we binnen hebben gekregen.

Functie eisen

  • Bevoegd zijn op 1e graads gebied;
  • Ervaring hebben met havo 5 en vwo 6;
  • Beschikbaar tot in ieder geval de herfstvakantie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Birrighinde Willems

Birrighinde Willems

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs