Docent Engels 1e graad

Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp
JUN 18
Noord-Holland Tijdelijk HBO
18.07.2020 100207937
Solliciteren

Over de functie

‘Life is a scene and we are the actors’ is niet alleen een van de bekendste citaten van William Shakespeare. Het is een voorbeeld van hoe wij zelf invloed kunnen hebben op ons eigen leven. Daarnaast spelen docenten hier voor de jongere generatie een belangrijke rol in. Niet alleen door hun theoretische kennis bij te brengen, maar ook door hun cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. De Engelse taal speelt hier namelijk steeds een belangrijkere rol in. Dit gaat dan niet meer alleen om je goed op vakantie verstaanbaar te maken, maar ook speelt deze taal binnen de maatschappij en het bedrijfsleven een belangrijkere rol. Hierdoor zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde docenten Engels die bij willen dragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. Dit allemaal om deze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden voor de uitvoering van hun ‘toneelstuk’. 


Daarnaast krijg je bij Maandag® naast je zelfstandigheid voor de klas ook begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit om ervoor te kunnen zorgen dat jij kan groeien in jouw vakgebied. Denk hierbij aan diverse soorten trainingen zowel online als klassikaal en begeleiding in de vorm van evaluaties en lesbezoeken.

Functie eisen

Naast dat we graag zien dat je enthousiast bent in je werk, flexibel en daadkrachtig, zijn de volgende eisen van belang:

•    Je hebt een 1e graad bevoegdheid in Engels of je bent hiervoor in opleiding;

•    Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het vak.


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

• Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

• Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Rogier.holtkamp@maandag.nl |06 83 25 83 75

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp