Zoeken

Voortgezet onderwijs
filters wissen
32

vacatures docent Engels

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacature docent Engels

Ben je op zoek naar een vacature docent Engels? Dan zit je bij Maandag® goed! We zijn regelmatig op zoek naar docenten Engels met een 1e en 2de graads onderwijsbevoegdheid, die les willen geven in het voortgezet onderwijs en aan studenten in het mbo en hbo.

Via het uitgebreide netwerk van Maandag® kun je afwisselende onderwijsopdrachten aangaan en als docent Engels ervaring opdoen op verschillende scholen. Ideaal als je er nog niet helemaal uit bent welk type onderwijs het beste bij je past en wilt ontdekken waar jouw talent helemaal opbloeit.

Werken met verschillende methodes en lesgeven aan verschillende studenten. Als je bij Maandag® als docent Engels aan de slag gaat is geen opdracht in het onderwijs hetzelfde.
Heb je een (bijna) een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid of LIO in het vak Engels en wil je ruime ervaring en kennis opdoen in het onderwijsvakgebied? Geef online je gegevens door, upload je cv en solliciteer meteen!