Docent Economie

Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs
JUN 24
Limburg Tijdelijk HBO
24.07.2020 100187445
Solliciteren

Over de functie

Vlottende kapitaalgoederen, netto nationaal inkomen, rentequote, degressief belastingtarief: een jungle van termen waar je leerlingen zich doorheen proberen te survivallen.


Door de bomen zien ze het bos niet meer. Als docent Economie kom je als geroepen want jij weet als geen ander deze stof op een boeiende manier aan de man te brengen. Jouw rol als docent is het geven van leuke en leerzame lessen, waarbij je je leerlingen meeneemt in je vak. Het gaat om lessen economie, waarvan je de stof koppelt aan de dagelijkse praktijk. Deze leerlingen hebben een winnaarsmentaliteit en ze kunnen niet stilzitten. Aan jou de taak om niet alleen de stof te behandelen, maar de leerlingen echt te motiveren, ze wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat ze met enthousiasme naar je les komen. Klaar om je skills in te zetten en de uitdaging aan te gaan?!


What's in it for you? Een nieuwe uitdaging op een college in Limburg! We bieden je een marktconform salaris, LB/LC van het voorgezet onderwijs, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald.

Functie eisen

·      Je hebt een tweede- of eerstegraads lesbevoegdheid voor Economie of Management en Organisatie 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jelke Wolfs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jelke Wolfs