Docent Economie

Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri
MEI 22
Noord-Holland Tijdelijk HBO
21.06.2020 100169100
Solliciteren

Over de functie

Vertrouwen, flexibiliteit en ontwikkeling. Wat betekent dit precies? Dit betekent dat jij in dienst komt bij Maandag® als Docent Economie. Vertrouwen? Tijdens jouw carrière als onze Maandag® collega krijg jij van ons al het vertrouwen en vrijheid om de leerkracht te zijn, die jij wilt zijn. Daarbij kan je van mij verwachten dat ik je hierbij help. Ik als recruiter, zal in samenwerking met een accountmanager jou begeleiden en ondersteunen waar mogelijk. Flexibiliteit? Jij mag zelf jou wensen op tafel leggen met betrekking tot onze samenwerking. Een goede samenwerking komt vanuit twee kanten. Laat dus vooral weten wat jij fijn vindt of niet. Ontwikkeling? Je bent nooit uitgeleerd, daarom bieden wij vanuit Maandag® verschillende cursussen en trainingen indien je hier behoefte aan hebt.


Er wordt van jou verwacht als Docent Economie, dat jij het beste uit je leerlingen wilt halen, maar ook uit jezelf. De leerlingen motiveren voelt voor jou aan als een tweede natuur. Verder ben je nieuwsgierig en onderneem je acties op eigen initiatieven. Aandacht voor kwaliteit is iets wat jij altijd hebt en je bent toegankelijk voor zowel je nieuwe leerlingen als collega's.


Pas jij binnen dit profiel? Dan zijn wij een match!

Functie eisen

  • Je hebt een 1e of 2e graads bevoegdheid als Docent Economie
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Docent Economie
  • Beschikbaar voor 0,4/1,0 fte (uren zijn bespreekbaar)
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden


Wat biedt Maandag® jou?

  • Als Docent Economie bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden
  • Wij bieden een salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer
  • Indien gewenst werk je samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri