Docent economie 2e graads 0,6 FTE

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
JUN 12
Zuid-Holland Permanent HBO
12.07.2020 105637153
Solliciteren

Over de functie

Mijn docent Economie was op de middelbare school mijn redder in nood. Ieder jaar weer vond ik de lesstof maar wat lastig. Gelukkig kreeg ik de ondersteuning die ik nodig had om mijn kennis te ontwikkelen en beter te worden in het vak. Ik weet dat er meer leerlingen zijn die moeite hebben met Economie, maar ben er ook van overtuigd dat jij weet hoe je jouw kennis aan hen zó kan overdragen, dat ook zij het begrijpen.


Als Docent Economie ben je betrokken bij je studenten en zorg je er elke les voor dat iedereen weer een beetje meer weet, dat ze begrijpen hoe bepaalde dingen in elkaar zitten. Hoe je dat doet? Je eigenzinnige karakter en innovatief denken zorgen ervoor dat je de aandacht er met gemak bij houdt. Daarnaast zorgen je toegankelijkheid en flexibele houding voor een connectie met je leerlingen. Je affiniteit met het Voortgezet Onderwijs of het MBO is duidelijk te zien in je enthousiasme in de klas. Je haalt veel voldoening uit het bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten en daarom ben jij precies de Docent Economie ik zoek. Kom je een kop koffie drinken?

Op je werk draait het voornamelijk om de studenten. Bij Maandag gaat het om jou. Wat maakt jou blij? Wat zou je graag willen bereiken in je carrière? Wij zijn er om voor je doelen en werkgeluk te gaan. We stellen trainingen en begeleiding beschikbaar zodat je jezelf kan ontwikkelen en nóg beter te worden in je vak. Daarnaast nodigen we je graag uit voor Club Maandag: een initiatief die een aantal keer per jaar evenementen organiseert waar jij bij kan zijn en waar je je collega’s op een informatieve manier kan leren kennen. De lijst met voordelen is nog langer en ik vertel je er graag meer over.

Functie eisen

Over jou

  • Je bent Docent Economie met onderwijsbevoegdheid;
  • Je hebt ervaring opgedaan in Nederland;
  • Je bent didactisch sterk en enthousiast over je vak;
  • Je bent parttime of fulltime beschikbaar.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems