docent Duits

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 12
Zuid-Holland Permanent HBO
11.06.2020 102924420
Solliciteren

Over de functie

Doen waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

Het onderwijs. Een vak apart en onmisbaar voor onze samenleving. Studenten leren de wereld kennen door de kennis die ze in de klas opdoen en ze worden voorbereid op hun toekomst. Grenzen worden verlegd en kennis van andere landen is essentieel in de huidige maatschappij. Zo ook van Duitsland. Een land waar we al jaren mee te maken hebben. We drijven handel met ze en dan is goede, duidelijke communicatie best handig. Daarom ben jij, als Docent Duits, van belang binnen het onderwijs; je draagt bij aan een betere kennis van en een betere samenwerking met andere landen.


Hoe doe je dat? Op jouw manier. Je wisselt af in werkvormen en brengt variatie in je lessen zodat iedereen er bij blijft. Je begrijpt dat iedere leerling op een andere manier leert en schenkt ook genoeg aandacht aan degenen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Je bent betrokken en enthousiast over je vak. Jij vindt het leuk om te zien hoe studenten zich ontplooien en jouw kracht zit in je docentschap. Jij maakt de lessen interessant en hebt een positieve invloed op het onderwijs. Een docent Duits met wie ik graag kennis maak. Kom je langs?


Je vindt het natuurlijk belangrijk dat jij op je plek zit. Een baan waar je het naar je zin hebt en je zelf ook blijft ontwikkelen. Daar ben ik het helemaal mee eens. Bij Maandag hebben wij veel kennis van de markt en kennen we veel scholen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om bij verschillende scholen aan de slag te gaan en we kijken samen wat goed bij je past. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je trainingen kunt volgen en begeleiding kunt krijgen. Dat regelen we dan ook graag voor je via de Maandag Academy. Wat ik ook graag zie, is dat je je welkom voelt. Kom dus vooral eens langs op één (of meer) van de evenementen die Club Maandag organiseert, waar we iedere keer een ander thema bespreken en je al je collega’s op een informele manier kan leren kennen.

Functie eisen

Dit ben jij

  • Docent Duits met onderwijsbevoegdheid;
  • Pedagogisch sterk;
  • Enthousiast en flexibel.

Over het bedrijf

Dit krijg je

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Trainingen en begeleiding;
  • Uitnodigingen voor hele leuke evenementen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems