Docent Duits

Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink
MEI 01
Overijssel Permanent HBO
31.05.2020 101970860
Solliciteren

Over de functie

Ben jij trots op ons buurland?


Als Docent Duits zorg je ervoor dat ons buurland in elke les weer een interessante draai krijgt. Al speel je Duitse liedjes op je gitaar of geef je een les over naamvallen, jouw passie voor de Duitse taal is af te lezen in je lessen. Je weet de leerlingen mee te nemen in een droomreis door de cultuur en geschiedenis van de taal.


Jij als docent Duits weet de leerlingen te motiveren en te boeien. Je kunt de leerlingen bijvoorbeeld leren hoe ze hun geboortedatum in het Duits correct kunnen noteren of hoe ze een sollicitatiebrief kunnen schrijven in het Duits. Ook het spreken in het Duits heeft wel wat weg van de Twentse taal. Jij leert de leerlingen spreken in het Duits en laat ze daar ook mee oefenen.


Daarnaast vind jij het leuk om als Docent Duits via Maandag® bij verschillende scholen aan de slag te gaan. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en bent flexibel.

Functie eisen

  • Eerste- of tweedegraads bevoegdheid;
  • Je bent pedagogisch goed onderlegd.


Over het bedrijf

Hier moet natuurlijk wat tegenover staan. Wat bieden wij?

  • Ondersteuning van recruiter en accountmanager waar nodig
  • Online en offline cursussen en trainingen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen
  • Salaris en vakantiedagen volgens het onderwijs-CAO en 8% vakantietoeslag
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 p/km


Maandag biedt jou de kans om bij verschillende onderwijsinstellingen les te geven. Door bij verschillende scholen te werken bouw je niet alleen een netwerk op, maar je krijgt ook heel veel ervaring binnen je vakgebied.


Ben jij na het lezen van deze tekst geïnteresseerd geraakt? Solliciteer of neem contact op 📞 06 30 73 89 35 | ✉ rosanne.eeftink@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink