Docent Duits

Melissa Dillon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Dillon
APR 08
Overijssel Permanent HBO
10.06.2020 100265164
Solliciteren

Over de functie

Ich bin , du bist, er/ si/ es ist. Jij bent de nieuw docent Duits. Jij Haalt jouw energie uit het lesgeven in de Duitse taal en het overbrengen van de Duitse cultuur. Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een voorgezet onderwijs school in Overijssel ben ik per direct op zoek naar en Duits docent.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het lesgeven en de cultuur overbrengen op de leerlingen. Hierdoor kunnen de leerlingen het gelijk toepassen in de praktijk door bijvoorbeeld Duitse ondernemers te spreken, want wat is nu handiger dan gelijk zaken kunnen doen met een buurland in hun eigen taal? Want elkaars taal spreken betekent zaken doen. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid in Duits (of je bent in opleiding 180+)
  • Je bent 16 tot 40 uur per week beschikbaar 

Over het bedrijf

Bij Maandag gaan we graag met je in gesprek om te bekijken wat jij wilt en waar jouw ambities liggen. Op deze manier kunnen we actief met je meedenken om de juiste match te vinden. Ben jij hierin nog zoekende of hou je van variatie, dan geven we je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende klaslokalen. Jij wordt ingezet op gevarieerde projecten, terwijl je bij Maandag op contract bent. De ene keer heb je een zwangerschapsvervanging voor 3 maanden, waarbij jij leerlingen verpleegkunde laat communiceren met een buitenlandse patiënt. Het project daarna is op een groene school, je leert leerlingen van de opleiding ‘Wildlife’ om een sollicitatiebrief te schrijven voor een stage in Australië. Natuurlijk begeleidt Maandag je ook tijdens je werk en kijken we op welke projecten jij het beste tot je recht komt.

Wat krijg je ervoor terug:

  • Dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Door middel van trainingen en actualiteitendagen houd jij je kennis up to date
  • Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode
  • Onbetaalbaar; een team vol leuke Maandag® collega’s!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Melissa Dillon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Melissa Dillon