Docent Duits

Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp
FEB 07
Utrecht Tijdelijk HBO
08.03.2020 100201638
Solliciteren

Over de functie

Vraag jezelf eens af of jij ook op maandag® met plezier naar je werk gaat?


Wij zijn op zoek naar docenten die hun passie halen uit het doceren van de Duitse taal! Jouw ruime vocabulaire, kennis van grammatica en vooral liefde voor de Duitse taal is iets wat jij graag deelt met jouw leerlingen. Daarnaast vind jij het belangrijk om niet alleen kennis over de Duitse taal te verbreden, maar ook jouw expertise in het onderwijs te vergroten! Ook al zit soms het even tegen omdat het grammaticale hoofdstuk over Der, Die und Das voor uitdagingen zorgt. Nee, dit soort vraagstukken halen het beste in jou naar boven. Dit doe jij onder andere door de aandacht van de klas vast te houden, persoonlijke aandacht te geven en bovendien jouw leerlingen te motiveren om hun talenknobbel verder te ontwikkelen. Want wat is er mooier dan jezelf verstaanbaar kunnen maken bij de buren? 


Sta jij verder nieuwe uitdagingen niet uit de weg en probeer jij te differentiëren in jouw functie als docent Duits? Dan zijn wij op zoek naar jou! Graag kom ik contact om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden die maandag® voor jou kan bieden. 

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een eerste- of tweedegraads bevoegdheid Duits; of ben in afrondende fase van je opleiding; 

• Je hebt ervaring met het doceren van het vak Duits aan leerlingen binnen het voortgezet onderwijs;

• Passie voor de Duitse taal en cultuur. 


Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;
  • Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Rogier.holtkamp@maandag.nl |06 83 25 83 75

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp