Docent Duits schooljaar 2020/2021

Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet
JUN 25
Noord-Holland Permanent HBO
25.07.2020 100546765
Solliciteren

Over de functie

Jouw leerlingen krijgen het echte Fingerspitzengefühl voor de Duitse taal en cultuur. En dat komt door jou, de docent Duits in hart en nieren!

Ben jij de docent die dit Fingerspitzengefühl wel eens wil overdragen aan andere leerlingen? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je!

Het vak Duits is heel divers! Zo vertel je je leerlingen de ene dag iets over de economie en de cultuur van het land, vertel je over Berlijn of de politieke relatie tussen Nederland en Duitsland en de andere dag komt grammatica en spreekvaardigheid aan bod. Als docent Duits maak jij je leerlingen net zo enthousiast over het vak als jij zelf bent waardoor je leerlingen graag in je lessen komen!

Tijdens jouw lessen weet jij handig gebruik te maken van beschikbare ICT tools en breng je ook op deze manier diversiteit aan in je lessen.


De volgende werkzaamheden zullen in de rol van docent Duits onder jouw verantwoordelijkheid vallen:

  • Lesgeven aan niveaus VMBO/HAVO en VWO;
  • Het zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen voor leerlingen


Het werken via Maandag, hoe werkt dat nou precies?


Maandag® biedt jou als eerste of tweede graad docent Duits dé kans om met zekerheid van een vast dienstverband te werken bij meerdere scholen of juist jouw droom school te vinden zodat je nog geen (voorlopig) definitieve keuze hoeft te maken.

Je passie binnen het onderwijs ligt echt in het lesgeven en extra taken zoals eindeloze vergaderingen zijn randzaken waar jij je het liefst niet dagelijks mee bezig houdt. Jij hebt een frisse blik op het onderwijs en doet niets liever dan voor de klas staan.

Wij werken met allerlei verschillende soorten onderwijs, scholen, docenten en leerlingen. Of je voorkeur nou ligt bij de brugklassers van het VMBO, bij de Vwo-leerlingen die bezig zijn met hun profielwerkstuk, of je weet nog niet of je eigenlijk een voorkeur hebt: bij Maandag® zijn we op zoek naar gedreven docenten die hun vak met passie over weten te brengen.  

Functie eisen


  • 1e of 2e graads lesbevoegdheid voor het vak Duits of in de afrondende fase van je opleiding
  • Beschikt over de volgende competenties: leerlinggericht werken, daadkrachtig, enthousiast en flexibel qua inzet en instelling
  • Ervaring met het les geven binnen het voortgezet onderwijs
  • Minimaal 0,5 FTE beschikbaar, voor volgend schooljaar 2020/2021


Wat bieden wij jou?

Maandag® biedt je een salaris naar rato van de onderwijsschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en beschikken over een online leer platform, helemaal gericht op het onderwijs. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!


Wil je de weg bewandelen naar Maandag® als docent Duits?! Reageer dan snel!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Leonie Vet
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Leonie Vet