Docent Duits (2e graads)

Isabelle Povel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Isabelle Povel
MEI 18
Zuid-Holland Permanent HBO
17.06.2020 103392240
Solliciteren

Over de functie

Als docent Duits sta je voor een klas met leerlingen die de wereld leren kennen. Op vakantie leren ze wat woordjes en ontdekken ze de cultuur van een land. In de huidige samenleving reizen we steeds vaker en doen we meer zaken met bedrijven in het buitenland dan in Nederland zelf. Het is voor een betere communicatie van belang dat we meer leren over de taal en cultuur van andere landen. Daarom ben jij als docent Duits precies wat we nodig hebben.


Maar wat hebben we precies nodig?

Iemand die enthousiast is en aandacht heeft voor de klas. Je brengt structuur en tegelijkertijd dynamiek aan in de les. Je bent een betrokken 2e graads docent Duits die begrijpt dat er ook leerlingen zijn die wellicht wat extra aandacht nodig hebben.

Jij zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en gehoord voelt en streeft ernaar optimaal bij te dragen aan de ontwikkeling van alle leerlingen. Jouw kracht als docent Duits ligt in het persoonlijke contact met leerlingen en het enthousiasme dat je overdraagt.

Het is natuurlijk belangrijk dat je plezier hebt in je werk; dat je een plek hebt waar je je op je gemak voelt en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.


Bij Maandag® kennen we de onderwijsmarkt en hebben we goed contact met de scholen in onze omgeving. Na onze kennismaking ga ik dan ook gelijk aan de slag om een interessante functie voor je te vinden die aansluit bij jouw wensen en ambities. Voor je eigen ontwikkeling bieden we trainingen en cursussen aan, op locatie of online. Ook ben je van harte welkom op onze evenementen om niet alleen je kennis, maar ook je netwerk uit te breiden. Er zijn veel mogelijkheden voor jou als docent en ik vertel je er met plezier meer over in een persoonlijk (of online) gesprek. 

Functie eisen

Dit ben jij:

  • Een docent Duits met een onderwijsbevoegdheid (2e graads).
  • Pedagogisch sterk.
  • Enthousiast en flexibel.
  • Beschikbaar voor 0,8 FTE.

Over het bedrijf

Dit krijg je:

  • Een stabiele basis en een vaste sparringpartner vanuit Maandag®.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en coaching.
  • Doorbetaalde vakanties indien die binnen je aanstelling vallen (incl. 8% vakantietoeslag).
  • Een netwerk aan scholen waarbij je zelf in control bent over het pad dat je bewandelt.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Isabelle Povel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Isabelle Povel