Zoeken

Voortgezet onderwijs
filters wissen
25

vacatures docent Duits

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacature docent Duits

Bekijk online de vacature docent Duits bij Maandag®! We in het hele land op zoek naar docenten Duits, met een eerste of tweede graads bevoegdheid, die willen lesgeven aan studenten in de onderbouw en bovenbouw in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en middelbaar (mbo) / hoger (hbo) beroepsonderwijs.

Via Maandag® krijg je als docent Duits kans om op verschillende scholen werkervaring op te doen. Dé manier om te ontdekken waar je talenten en interesses als leraar of lerares liggen.  

Ben jij een gedreven docent met een passie voor de Duitse taal en wil je jouw enthousiasme graag overbrengen op studenten? En ben je in het bezit van een 1e of 2de bevoegdheid of in de afrondende fase van je opleiding? Dan willen we jouw heel graag in ons Maandag® docententeam!

Bekijk meteen onze actuele vacatures docent Duits. Vul je gegevens in, upload je cv en solliciteer met één druk op de knop!