Docent BWI

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
JUN 29
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
29.07.2020 107123290
Solliciteren

Over de functie

Voor een school in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een docent BWI. Het gaat om een functie van 0,6 FTE met als ingangsdatum 1 augustus 2020. Het is van belang dat je een relevante 2e graads bevoegdheid hebt. Jij behoudt als docent BWI altijd het overzicht, zorgt voor een veilige omgeving en stuurt de leerlingen aan waar nodig. Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van relatie met zowel leerlingen als collega's van de vakgroep. Verder ben je ook in staat om een stimulerende werkomgeving te creëren om jouw kennis over te dragen aan de leerlingen.


Naast dat jij de leerlingen de kans biedt om te ontwikkelen, biedt de opdrachtgever jou ook een uitdagende werkomgeving aan. Er heerst een fijne collegiale werksfeer waarin jij als docent BWI ook kan ontplooien. Creativiteit wordt zeker gewaardeerd!

Functie eisen

  • Relevante 2e graads bevoegdheid
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Passie voor het vak BWI
  • 0,6 FTE beschikbaar
  • Per 1 augustus 2020 beschikbaar

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijken kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest