Docent Biologie 1e/2e graad

Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri
JUN 30
Flevoland Tijdelijk HBO
30.07.2020 100267689
Solliciteren

Over de functie

Je bent een docent Biologie met passie voor het vak. Je vindt het leuk om jouw pedagogische kwaliteiten mee te nemen in jouw lessen. Zodat je snel een band opbouwt met je leerlingen. Ook wil je de kwaliteit van jouw lessen waarborgen door op een creatieve manier je lesstof te bedenken. Zo zorg je ervoor dat jouw Biologie-kennis overkomt bij de leerlingen. Dit is waar je energie van krijgt. Je leerlingen zijn weer een stapje verder bij het behalen van hun diploma, dankzij jou!


Zodra de match er is kan jij direct beginnen. Jij zal hier les gaan geven tot aan het einde van het schooljaar. Hoe mooi is dat! Het mooie aan deze opdracht is dat jij als docent biologie zelfs op 1e graad gebied les mag geven, ondanks dat je een 2e graad bevoegdheid hebt. Jouw klassen zullen namelijk bestaan uit een havo 5, havo 4 en een gemixte klas van mavo 1 en 2.


Naast liefde voor het vak biologie moet je ook energie krijgen uit het lesgeven aan verschillende culturen. Bovenal is het allerbelangrijkste wat je moet hebben op deze school, een hart voor de leerling! Uiteraard zullen wij als maandag® in samenwerking met de school een plan opstellen om je van de juiste begeleiding te voorzien. Je staat er bij ons nooit alleen voor.


Heb jij het idee dat een uitdaging als dit voor jou is weggelegd? Solliciteer dan nu of bel/mail me vrijblijvend voor extra informatie!

Functie eisen

  • Een eerste of tweede graad bevoegd als docent Biologie
  • Beschikbaarheid 0,6/0,8 FTE (meer of minder is bespreekbaar)
  • Pedagogisch sterk 


Wat bieden wij jou?

  • Salarisbetaling volgens het onderwijs cao
  • Reiskosten vergoeding van 19 cent per kilometer
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het project
  • Een groot netwerk
  • Cursussen en trainingen waardoor je kan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danna Meiri
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danna Meiri