Docent AVO | schooljaar 2020/2021

Theresa Besuijen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Theresa Besuijen
JUN 08
Noord-Brabant Permanent HBO
08.07.2020 100544734
Solliciteren

Over de functie

Voor de volledigheid van ons docententeam ben ik op zoek naar een Docent AVO, een echte onderwijsprofessional die graag vakoverstijgend werkt. We horen het regelmatig: een docent die eigenlijk wel verder wil denken dan zijn of haar eigen vak. In de functie van Docent AVO onderwijs jij in de algemeen vormende vakken; Nederlands, Rekenen, Engels en meer. Het is niet


Als Docent AVO in dienst bij Maandag® ben jij trouble shooter en zet je je ervaring in waar dat het meeste nodig is bij onze samenwerkingspartners in Zeeland en West-Brabant. Het kan zo zijn dat je een half jaar werkzaam bent in het speciaal onderwijs, terwijl je de volgende maanden aan de slag gaat op twee verschillende scholen - een paar klassen VMBO en onderbouw van HAVO.


Wanneer dit voor jou klinkt als de afwisseling waar je naar op zoek bent, ga ik graag het gesprek met je aan om wensen en ambities te bespreken. Dan vertel ik je gelijk meer over de diverse mogelijkheden die Maandag® kan bieden. Voor ons docententeam van schooljaar 2020/2021 zijn wij nog op zoek naar een Docent AVO die zich bij ons wil voegen.

Functie eisen

Wij zijn dus op zoek naar de docent die:

  • een afgeronde lerarenopleiding (eerste- of tweedegraads) heeft;
  • minimaal één jaar ervaring met het doceren binnen het onderwijs heeft;
  • zowel pedagogisch als didactisch stevig in de schoenen staat;
  • een pro-actieve houding heeft en niet terug deinst voor de diversiteit van het onderwijs;
  • schooljaar 2020/2021 beschikbaar is voor 0,4 – 0,8 fte.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar theresa.besuijen@maandag.nl of bel naar +31 6 82 14 28 24, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Theresa Besuijen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Theresa Besuijen