docent aardrijkskunde

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 12
Zuid-Holland Permanent HBO
11.06.2020 102923331
Solliciteren

Over de functie

Al op jonge leeftijd komen kinderen in contact met het vak Aardrijkskunde. Toen ik op de basisschool zat, vond ik topografie één van de leukste onderwerpen die we bespraken in de klas (ik ben best trots op mijn topo-cijfers). Op de middelbare school werd het al specifieker en leerden we onder andere over ecosystemen, milieu en volkeren. Het maakte onze wereld – figuurlijk – iets groter en ik vond het heel interessant. Onze Docent Aardrijkskunde gebruikte leuke verhalen en anekdotes en dat droeg enorm bij aan onze prestaties op de toetsen.

Zo’n Docent Aardrijkskunde ben jij natuurlijk ook. Iemand die iets belangrijks doet. Je brengt de leerlingen kennis bij waardoor hun grenzen (weer figuurlijk) worden verlegd en je voelt je trots wanneer je ziet dat ze zich ontwikkelen. Je staat graag voor de klas en weet een goede band op te bouwen met je studenten. Uiteraard begeleid je de studenten en varieer je in werkvormen om de aandacht erbij te houden. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, omdat je erin gelooft dat dat bijdraagt aan het onderwijs. Ik geloof dat ook, en ik draag ook graag bij aan jóúw ontwikkeling en je werkgeluk die je ervaart als Docent Aardrijkskunde.


Hoe ga ik daar aan bijdragen? Allereerst zijn er heel veel mogelijkheden. Bij Maandag gaan we kijken naar een Docent Aardrijkskunde functie die bij jouw wensen en ambities past. Eentje waar jij oprecht blij van wordt en waar je energie van krijgt. Natuurlijk wil je ook beter in je vak worden, of gewoon extra kennis opdoen. Daarom is er bij Maandag een grote selectie aan trainingen die je kunt volgen en onze super onderwijscoach biedt je begeleiding waar nodig. Zodra je op de “Solliciteren”-knop drukt, ben ik je contactpersoon. Het fijne daarvan is dat je altijd bij mij terecht kan als je iets te vertellen of te bespreken hebt. Gewoon eens met een andere Maandag docent praten? Dat kan, op één van de Club Maandag evenementen die we een aantal keer per jaar organiseren, waar je op informele wijze kennis kan maken met je collega’s. Ik maak in ieder geval graag kennis met jou. Kom je langs?

Functie eisen

Jij

  • Bent Docent Aardrijkskunde met onderwijsbevoegdheid;
  • Bent enthousiast en flexibel;
  • Bent creatief en houdt van variatie.


Over het bedrijf

Wij

  • Bieden salaris en vakantiedagen conform leraren-cao;
  • Bieden trainingen en begeleiding voor jouw ontwikkeling;
  • Nodigen je graag uit voor een Club Maandag evenement;
  • Kijken uit naar onze kennismaking.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems