Docent Aardrijkskunde

Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink
APR 28
Overijssel Permanent HBO
28.05.2020 100288918
Solliciteren

Over de functie

Wie droomt er nou niet weg bij zo'n wereldkaart? Jij neemt de leerlingen mee door verschillende landen en hun industrieën, economie, politiek of natuurkundige verschijnselen. Of het nu over topografie gaat of de oorzaak van aardbevingen, jij vindt het prachtig hoe onze wereld in elkaar steekt. Je weet alles van globaliseringsprocessen, milieuproblemen of ruimtelijke conflicten en kunt dit als geen ander verwerken in interessante lessen. Als docent Aardrijkskunde draag je dagelijks bij aan de ontwikkeling van leerlingen en help je hen wat (wereld)wijzer te worden. Wij geloven dat jij specialist bent en sterk in je schoenen staat. Daar staat uiteraard wat moois tegenover:

  • Dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter kunt worden in jouw vak
  • Onbetaalbaar; een team vol enthousiaste Maandag® collega's

Functie eisen

  • Je hebt een tweede- of eerstegraads bevoegdheid Aardrijkskunde
  • Je hebt (stage) ervaring voor de klas

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Dit betekent dat je voor een korte of langere periode ervaring kunt opdoen als Docent Aardrijkskunde binnen verschillende scholen, met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag®. Bovendien verbreed je in razend tempo jouw onderwijsnetwerk. Wil jij deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag®? Dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet! 


#Covid19

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink