Docent Aardrijkskunde

Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp
MEI 19
Noord-Holland Tijdelijk HBO
18.06.2020 100218752
Solliciteren

Over de functie

Fijn dat ik je aandacht heb!


Bij Maandag® onderwijs zijn wij namelijk op zoek naar docenten die affiniteit hebben met Aardrijkskunde. Wat wij belangrijk vinden, is dat jij gemotiveerd raakt om de cognitieve vaardigheden van de leerlingen te verbeteren. Dit doe jij door de uitdagingen die de leerlingen met zich meebrengen niet uit de weg te staan. Jij vindt het ook belangrijk om leerlingen te inspireren zodat zij hun algemene kennis over onder andere sedimentatie, vegetatie en vulkanen verbreden. Jouw doel is dus om uiteindelijk de kennis over het aardoppervlak en onze vaderlandse geschiedenis over te dragen aan de volgende generatie. Dit doe jij onder andere door met jouw expertise de lesstof op een activerende wijze over te brengen op de leerlingen. Ook vind je het een mooie uitdaging om een pedagogische relatie met de leerling op te bouwen als fundament voor de kennisoverdracht.


Bij Maandag® krijg jij naast je zelfstandigheid voor de klas ook (mocht daar behoefte aan zijn) begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit om ervoor te kunnen zorgen dat jij kan excelleren in jouw vakgebied. Denk hierbij aan diverse soorten trainingen zowel online als klassikaal en begeleiding in de vorm van evaluaties en les bezoeken. Bij Maandag® staat jouw werkgeluk centraal!

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een eerstegraads of tweedegraads bevoegdheid aardrijkskunde (geschiedenis is ook mogelijk); 

• Minimaal 0.6 FTE per direct beschikbaar;

• Sterke pedagogische vaardigheden. 

Over het bedrijf

• Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

• Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

• Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort uiteraard tot de mogelijkheden;

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter;

• Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Rogier.holtkamp@maandag.nl |06 83 25 83 75


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rogier Holtkamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rogier Holtkamp