Speciaal voorgezet onderwijs

Over de functie

Voor de regio Groningen zijn wij op zoek naar leerkrachten die deze extra aandacht kunnen geven, die geduldig zijn, die sterk in hun schoenen staan en die hun hand niet omdraaien voor een uitdaging. Het voortgezet speciaal onderwijs is dankbaar werk maar vooral een uitdaging! Als leerkracht is het van belang adequaat te kunnen reageren en de veiligheid te waarborgen. In het speciaal onderwijs is geen dag hetzelfde. Het is van belang dat jij weet hoe je in bepaalde situaties moet handelen.


In het speciaal onderwijs sta je er nooit alleen voor! Je werkt nauw samen met collega's en begeleiders. Maar voor deze functie heb je wel daadkracht en lef nodig. Jij als leerkracht moet goed weten hoe en wanneer je handelt. Waarbij de focus ligt op het leveren van maatwerk en begeleiding bij de leerlingen. Leerlingen in het speciaal onderwijs hebben extra aandacht en ondersteuning nodig. Die leerlingen hebben behoefte aan een leerkracht die het als zijn of haar taak ziet deze leerlingen de aandacht en ondersteuning te geven die zij nodig hebben. Voor deze leerlingen ben jij veel meer dan alleen een leraar of leerkracht. Wij zoeken mensen die binnen het speciaal onderwijs de passie en geduld hebben om deze speciale leerlingen te begeleiden en te helpen waar nodig. Het kan soms een uitdaging zijn maar veel leerlingen hebben baat bij extra begeleiding.


Binnen het speciaal onderwijs, is samenwerken met collega's belangrijk, is er vaak ambulante ondersteuning bij betrokken en zijn het vaak kleinere scholen met veel aandacht voor de leerlingen.

Functie eisen

In het speciaal onderwijs is het belangrijk dat je bekend bent met het speciaal onderwijs. Daarnaast:

  • een tweedegraadsbevoegdheid en affiniteit met speciaal onderwijs;
  • heb je relevante stage en/of werkervaring in het speciaal onderwijs;
  • een afgeronde master SEN is een pré

Over het bedrijf

In een tijd waarin Covid-19 nog steeds behoort tot het dagelijkse nieuws en het onderwijs wel moet blijven draaien is het van belang dat scholen kunnen bouwen op goede leerkrachten. Wij als maandag® helpen scholen, leerkrachten, leraren of docenten met deze stappen. Bij Maandag® willen wij allemaal maar één ding! gelukkige, gemotiveerde leerkrachten en docenten en daar doen wij alles aan! Behoefte aan een extra training of nog geen idee of Speciaal onderwijs is voor jou is? ook dat kunnen we samen uitzoeken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Iris Nieuwhof

Iris Nieuwhof

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs