Leerkracht

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
JUN 24
Overijssel Permanent HBO
24.07.2020 106663052
Solliciteren

Over de functie

Onderwijs is passend als het de kansen van kinderen als uitgangspunt neemt.


Ieder kind heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en daarom ligt ook bij elke leerling op een andere plek een kans. De één is beter in rekenen en de ander in taal. Ook het toekomstperspectief is voor elke leerling anders. De leerlingen in het speciaal onderwijs hebben het op school wat lastiger, maar met de juist begeleiding komen ook zij er!


Zo sprak ik laatst zelf een docent die vroeger op het VSO zat, doordat diegene meerdere gedragsproblemen had. Nu een aantal jaren verder heeft hij de lerarenopleiding bijna afgerond en staat hij voor de klas en bouwt hij mee aan de toekomst van de leerlingen. Zo blijkt maar weer: het is belangrijk om te kijken naar de kansen van elke leerling. Ondanks dat het gedrag van een leerling hem of haar soms in de weg zit, wil dit niet zeggen dat ze het ver kunnen schoppen!


Voor het nieuwe schooljaar zijn wij daarom op zoek naar een leerkracht die de kansen van de leerlingen als uitgangspunt neemt. We zoeken iemand die minimaal drie dagen beschikbaar is. Juist de wensen en behoeften van jou vinden we erg belangrijk en op basis daarvan kijken we naar de ideale school.


Zie jij het werken via Maandag® helemaal zitten, dan zien we graag voor 24 juli 2020 jouw motivatie en CV tegemoet. Op naar een prachtig schooljaar!

Functie eisen

Van jou verwachten we:

  • Een (bijna) afgeronde Nederlandse PABO
  • Affiniteit met zorgleerlingen

Over het bedrijf

Van ons kun je natuurlijk ook wat terug verwachten:

  • Een contract bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform het cao Primair Onderwijs
  • Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer
  • Begeleiding van een accountmanager en recruiter
  • Indien je het leuk vindt: extra training en opleiding vanuit de Maandag® Academy

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel