Leerkracht

Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink
MEI 15
Overijssel Permanent HBO
14.06.2020 103156029
Solliciteren

Over de functie

Wil jij voor volgend schooljaar als leerkracht jouw passie voor het speciaal onderwijs uitoefenen met de zekerheid van een dienstverband?

Ter uitbreiding van ons leerkrachten team zijn wij op zoek naar flexibele, enthousiaste en gedreven leerkrachten.

Hoe gaaf is het om jouw skills in te zetten bij verschillende scholen en zo op deze manier ervaring op te doen en jouw onderwijsnetwerk te vergroten? Voor het schooljaar 2020/2021 hebben wij een plek vrij in ons team bij Maandag® Enschede. Ben jij in het bezit van een PABO diploma en sta je te springen om aan de slag te gaan als leerkracht in het speciaal onderwijs of praktijkonderwijs? 


Jij staat sterk in je schoenen en je hebt een hart voor leerlingen met speciale behoeften. Elke dag is het zoeken om de leerlingen bij de les te krijgen. Dat kan zijn om een praktijkles te kunnen uitvoeren of om een kort lesje rekenen te realiseren. Jij houdt van die uitdaging en afwisseling omdat elke dag anders is. Verder bezit je over een dosis geduld, flexibiliteit en relativeringsvermogen.


  • Weet jij hoe je voor de leerlingen met verschillende gedragsproblematieken het beste leerklimaat kunt neerzetten waarin de leerlingen zich veilig voelen?
  • Waarin ze met de nodige positiviteit worden benaderd?
  • Waarin ze successen opdoen en zichzelf kunnen ontwikkelen?


Creëer jij als groepsleerkracht in het Speciaal Onderwijs een veilige en prettige leeromgeving? Haal jij voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van deze leerlingen?


Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jouw ambities en bekijken we de mogelijkheden in en rondom de regio Twente. Jouw voorkeur betreffende leerjaren, niveaus, contractvorm en werkomgeving is van groot belang om samen tot een succesvol resultaat te komen.  


Wil jij als leerkracht gebruik maken van ons netwerk door gedurende jouw loopbaan bij diverse scholen les te geven en zo jezelf optimaal te ontwikkelen? En wil jij werken bij een frisse organisatie die snel schakelt, met jou meedenkt en begeleiding biedt?

Reageer dan direct!

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een Pabo diploma;
  • Ervaring met lesgeven, minimaal door stage.

Over het bedrijf

Wat bieden bij jou?

  • ·Salaris en vakantiedagen conform onderwijs CAO;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
  • Persoonlijke begeleiding gedurende het gehele project;
  • Cursussen en trainingen waardoor je kan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling;


Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Zo kan jij bij diverse scholen voor een kortere of langere tijd aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten. Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend geregeld en daarnaast vinden wij ontwikkeling ook erg belangrijk.

Virtuele kop koffie of thee? Solliciteer dan direct!

Of neem contact met mij op via 06 30 73 89 35 of stuur een mail naar rosanne.eeftink@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink