Leerkracht Speciaal Onderwijs

Over de functie

Niet ieder kind redt zich binnen het regulier onderwijs. Door diverse omstandigheden, zoals een gedragsstoornis, lichamelijke klachten of een verstoorde thuissituatie kan een kind het soms beter redden op een school met meer begeleiding. Als Leerkracht speciaal onderwijs sta jij voor deze kinderen klaar! Je biedt ze onderwijs op maat aan, waardoor ze zich ondanks alles goed kunnen ontwikkelen.


Dit vraagt van jou als leerkracht speciaal onderwijs een zeer flexibele houding. Iedere dag kan er anders uit zien en jij weet je op het gedrag van de leerlingen aan te passen. Hierdoor zorg je voor een fijne sfeer in de klas waar ieder kind zich veilig en gewaardeerd voelt.


Naast je werkzaamheden met de leerlingen, ben je ook een kei in het contact met collega’s, zorgmedewerkers en ouders. Jouw observaties in de klas weet je feilloos over te brengen aan het zorgnetwerk van de leerling. Een leerkracht speciaal onderwijs is een multitasker en een echt communicatietalent.


Binnen Maandag® zijn we op zoek naar deze leerkracht speciaal onderwijs om ons team uit te breiden. Je kwaliteiten als leerkracht worden binnen de diverse typen speciaal onderwijs ingezet. We werken met scholen binnen het cluster 2, 3 en 4 binnen heel Zeeland en West-Brabant. Daar waar de school een vervanger nodig heeft, ben jij de redder in nood!


Ben jij de leerkracht met een passie voor het speciaal onderwijs? Solliciteer dan direct op deze vacature!


| Mogelijkheid tot contract | Uren, locatie en startdatum in overleg | Salaris CAO PO |

Functie eisen

  • Pabo bevoegdheid vereist;
  • Master EN is een pré;
  • Pedagogisch & didactisch sterk;
  • Ervaring met oudergesprekken;
  • Affiniteit met het speciaal onderwijs.


Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om via Maandag® aan de slag te gaan binnen verschillende scholen in het speciaal onderwijs? Solliciteer dan direct of bel naar 06-82125148 voor meer informatie. Hopelijk tot snel! 

Over het bedrijf

Leerkrachten in het team van Maandag® Middelburg gaan aan de slag op basis van flexibele zekerheid. Met een contract op zak ga je aan de slag bij verschillende scholen in het speciaal onderwijs. Hierbij kun je denken aan opdrachten wegens een zwangerschapsverlof, langdurig ziekte of structurele tekorten binnen het team.


Tijdens je werkzaamheden kun je rekenen op begeleiding vanuit de recruiter en de accountmanager. We zullen je begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure, maar ook wanneer je op school aan de slag bent gegaan door middel van evaluaties.


Daarnaast ontvang je uiteraard een salaris gebaseerd op je ervaring en opleiding, betalen wij je reiskosten volledig uit met een vergoeding van €0,19 per kilometer én bouw je vakantiegeld op. Ook bieden we de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen aan de hand van onze online academy. Zo blijf je samen met ons groeien! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs