Leerkracht Speciaal Onderwijs

Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink
JUN 12
Overijssel Permanent HBO
12.07.2020 105614131
Solliciteren

Over de functie

Het mooiste dat je een kind kunt geven is een kans! Als leerkracht in het Speciaal Onderwijs ben jij de persoon die denkt in mogelijkheden en oplossingen. Jij bent zoveel meer dan alleen een juf of meester. Je bent coach, wanneer je kinderen leert hun grenzen te verleggen. Een buddy, omdat je zo snel een sterke relatie met ze weet op te bouwen. Of kartrekker, wanneer je in het team nieuwe ideeën inbrengt om het onderwijs nóg beter te maken.

Je zorgt voor een veilige en vertrouwde leeromgeving, waar de kinderen zich op hun gemak voelen. Als groepsleerkracht in het Speciaal Onderwijs weet je de individuele leerbehoefte goed in kaart te brengen en hier op in te spelen. Acceptatie, veiligheid, voorspelbaarheid en verduidelijking lopen als een rode draad door jouw lessen. Naast deze interessante functie heeft Maandag® meer moois te bieden:

  • Een dienstverband bij Maandag®
  • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter wordt in jouw vak
  • Salaris en vakantiedagen conform onderwijs cao
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Onbetaalbaar; een team vol enthousiaste Maandag® collega's

Functie eisen

Leerkrachten Speciaal Onderwijs bij Maandag® houden van hun werk en van werken! Dit doen we door middel van detachering. Jij wordt er enthousiast van om binnen verschillende onderwijsinstellingen te werken en daarmee kennis te maken met verschillende teams, leerlingen en lesmaterialen. In relatief korte tijd weet je een sterke relatie op te bouwen met de leerlingen en voelen zij zich vertrouwd en gewaardeerd bij jou. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van:

  • Pabo bevoegdheid (eventueel aangevuld met een Master SEN)
  • (Stage) ervaring als leerkracht Speciaal Onderwijs
  • Sterke pedagogische vaardigheden

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Dit betekent dat je voor een korte of langere periode ervaring kunt opdoen leerkracht Speciaal Onderwijs binnen verschillende scholen, met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag®. Je verbreedt in razend tempo jouw onderwijsnetwerk en we koersen naar opdrachten die aansluiten op jouw wensen en ambities.

Wil jij deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag®? 


Solliciteer dan voor 26 juni via de groene button of bel naar 06-30030067 voor meer informatie.


#Covid19

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink