Leerkracht speciaal onderwijs

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
MEI 04
Overijssel Tijdelijk HBO
03.06.2020 102237288
Solliciteren

Over de functie

Denk groot, begin klein. Dit kan je op diverse manieren opvatten. Zo beginnen de jonge leerlingen aan hun schoolcarrière en zie jij ze als hun leerkracht gedurende de tijd steeds groter worden in hun talenten. Je kan het ook zien als de kleine stapjes die de leerlingen maken die uiteindelijk bijdragen aan hun grote ontwikkeling.


Herkenbaar? Dan is werken in het speciaal onderwijs zeker interessant voor je. Hier let je namelijk meer op het pedagogische stuk binnen het onderwijs. Wanneer je merkt dat jouw klas wat onrustig is bij bijvoorbeeld de rekenles, maakt het niet uit dat je dan wat anders gaat doen. Als leerkracht kijk je naar wat je klas op dat moment nodig heeft. Ook werk je in het speciaal onderwijs samen een team die volledig voor je klaar staat! Is het pittig werk? Ja, maar het is ook erg dankbaar werk en elk klein succesje kun je vieren.


Bij Maandag® is het mogelijk om te ontdekken of dit type onderwijs bij jou past. Je werkt op vaste dagen voor een vaste periode, dus je weet precies waar je aan toe bent. Als een periode (bijna) is afgelopen ga je weer om tafel met jouw recruiter en/of accountmanager. Wellicht dat een opdracht in het speciaal basisonderwijs helemaal niet bij je past, maar heb je het wel geprobeerd! Dan is het aan ons om voor de volgende opdracht weer een nieuwe uitdaging te zoeken. Misschien is het voortgezet speciaal onderwijs of het reguliere basisonderwijs een betere match!


Voor het volgende schooljaar zijn wij op zoek naar de avonturiers die zich graag willen oriënteren en ervaring op willen doen, maar ook naar ervaren leerkrachten. Tijdens een gesprek gaan we al jouw wensen en kwaliteiten in kaart brengen. We kijken wel type onderwijs past, zoals speciaal (basis)onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs of praktijkonderwijs.


Wil je graag aan de slag in het speciaal onderwijs of kijken of het bij je past? Solliciteer dan gelijk!

Functie eisen

Dit breng je mee:

  • Een (bijna) afgeronde Nederlandse PABO
  • Affiniteit met het speciaal onderwijs

Over het bedrijf

Dit brengen we jou:

  • Een contract bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform het cao Primair Onderwijs
  • Reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer
  • Begeleiding van een accountmanager en recruiter
  • Indien gewenst; extra training en opleiding vanuit de Maandag® Academy

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel