Leerkracht Speciaal Onderwijs

Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink
MRT 26
Overijssel Vast HBO
25.04.2020 100545447
Solliciteren

Over de functie

Individuele onderwijsbehoeftes klinken je als muziek in de oren!


Haal jij er voldoening uit om aan de slag te gaan met leerlingen met gedragsproblemen of psychiatrische stoornissen zoals autisme, ADHD of een angststoornis?


Jij staat sterk in je schoenen en je hebt een hart voor leerlingen met speciale behoeften. Elke dag is het zoeken om de leerlingen bij de les te krijgen. Dat kan zijn om een kringgesprek te kunnen voeren of om een kort lesje rekenen te realiseren. Jij houdt van die uitdaging en afwisseling omdat elke dag anders is. Verder bezit je over een dosis geduld, flexibiliteit en relativeringsvermogen. Kortom je draait je hand niet om voor leerlingen met gedrags- en of leerproblemen.


Jij durft je planning om te gooien wanneer een leerling daarom vraagt. Wanneer een leerling wat meemaakt in zijn/haar omgeving, durf jij daar op in te spelen. Je bent een ster in het omgaan met externe prikkels, zorgt voor een leeromgeving en je zorgt voor een goede sfeer binnen de groep. Tenslotte kun jij de leerlingen geven wat ze verdienen en nodig hebben. 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een (bijna) afgeronde Pabo diploma
  • Je wil parttime of fulltime werken in het SO, SBO of VSO
  • Affiniteit met de doelgroep & pedagogisch sterk zijn


Over het bedrijf

Hier moet natuurlijk wat tegenover staan. Wat bieden wij?

  • Ondersteuning van recruiter en accountmanager waar nodig
  • Online en offline cursussen en trainingen, zodat jij je kan blijven ontwikkelen
  • Salaris en vakantiedagen volgens het onderwijs-CAO en 8% vakantietoeslag
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 p/km


Ben jij klaar voor de volgende uitdaging? Haal jij voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van deze doelgroep? Dan zijn deze kinderen op zoek naar jou! 

Om te kijken of jij de leerkracht bent die Maandag® zoekt, zou ik graag met je in contact komen. Ben jij na het lezen van deze tekst geïnteresseerd geraakt? Solliciteer dan! Heb je vragen?

Mail naar: rosanne.eeftink@maandag.nl of bel me gerust op 06-30 73 89 35. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink