Leerkracht Speciaal Onderwijs

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
FEB 18
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
19.03.2020 100283581
Solliciteren

Over de functie

Voor jou staan de onderwijsbehoeften van de leerlingen centraal. Op basis van deze behoeften, pas jij je lesmethode aan! Herkenbaar?


De leerlingen binnen het Speciaal Onderwijs krijgen les op maat. Iedere leerling heeft een andere aanpak nodig en de leerkracht past de lessen hier dan ook op aan! Door duidelijke behandelingsplannen weten de leerkrachten welke gedragsproblematieken de leerlingen hebben en hoe de leerkracht hiermee om kan gaan. De plannen zorgen voor een houvast voor zowel de leerling als de Leerkracht.


Als Leerkracht Speciaal Onderwijs heb je een engelengeduld. De ontwikkeling van de leerlingen staat centraal, al duurt dit soms wel even! Het unieke gedrag van deze leerlingen is jouw drijfveer.

Jij vindt het een uitdaging om te onderzoeken wat er achter de gedragingen zit en hoe jij hier het beste mee om kan gaan! Hebben de leerlingen een succes bereikt? Dan ben jij als Leerkracht Speciaal Onderwijs het gelukkigst!


Naast geduld is je positieve houding ook kenmerkend aan jou als Leerkracht Speciaal Onderwijs. Je ziet kansen in de leerlingen, zelfs als anderen deze kansen misschien niet zien! De leerlingen voelen zich gesteund door deze positieve houding en leren ook hun eigen successen te vieren.


Als Leerkracht Speciaal Onderwijs voor Maandag® neem je deze kwaliteiten mee naar verschillende scholen. Je werkt op basis van flexibele zekerheid. Je krijgt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Van Speciaal Basisonderwijs tot Praktijkonderwijs, maar ook van Cluster 3 tot Cluster 4. Deze flexibiliteit wordt ondersteund door de zekerheid van een vast salaris en een arbeidsovereenkomst! Samen gaan we op zoek naar scholen die echt bij je passen als Leerkracht Speciaal Onderwijs!


Klinkt deze flexibele zekerheid je als muziek in de oren? Wil jij jouw kwaliteiten inzetten om meerdere scholen te kunnen ondersteunen? Kom dan eens praten over onze mogelijkheden!


Uren in overleg | Salaris gebaseerd op het CAO Primair Onderwijs | Locatie nader te bepalen

Functie eisen

  • Pabodiploma
  • Ervaring binnen het Speciaal Onderwijs is een pré
  • Je staat sterk in je schoenen
  • Kennis van de verschillende gedragsproblematieken
  • Je kan goed omgaan met onverwachte situaties


Werk jij graag met leerlingen met gedragsproblematieken én ben je op zoek naar afwisseling in je werk? Dan kom ik graag in contact met je! Ik ben te bereiken via eline.steendijk@maandag.nl of via 06 82 12 51 48. Wie weet tot snel!

Over het bedrijf

Maandag® Middelburg is op zoek naar een Leerkracht Speciaal Onderwijs voor verschillende scholen in Zeeland en West-Brabant. Wij zijn een grote speler binnen het Onderwijs en werken samen met leerkrachten met een grote passie voor hun vak. We bieden je de mogelijkheid om op projectbasis te werken, maar ook om bij ons of bij de school in dienst te treden!


Door middel van een kennismakingsgesprek gaan we kijken naar jouw wensen, behoeften en kwaliteiten en zoeken zo de juiste match tussen jou als Leerkracht en de school! Tijdens je werkzaamheden staan de Recruiter en Accountmanager voor je klaar voor een babbeltje, begeleiding of andere vragen!


Uiteraard bieden we jou een inschaling en vakantiedagen op basis van de leraren CAO en reiskostenvergoeding! Naast deze praktische, financiële zaken, bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via onze Maandag® Academy!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk