Zoeken

Speciaal onderwijs
filters wissen
136

vacatures leerkracht speciaal onderwijs cluster 4

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures Leerkracht Speciaal Onderwijs Cluster 4 (SO)

Beschik je over een pabo-diploma of tweedegraads onderwijsbevoegdheid en wil je binnen het speciaal onderwijs (SO) op cluster 4 scholen lesgeven aan leerlingen met gedragsproblemen of een psychische stoornis? Bekijk dan zeker de vacatures leerkracht speciaal onderwijs cluster 4 bij Maandag®!

Als groepsleerkracht bij Maandag® ga je bij diverse cluster 4 scholen binnen het speciaal onderwijs (SO) aan de slag. Zodoende kun je enorm veel werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Voor jou de perfecte kans om als leerkracht te ontdekken waar je talenten en interesses liggen en je kennis en cv binnen no-time uit te breiden!

Op een cluster 4 school in het speciaal onderwijs geef je les aan leerlingen in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar. Deze leerlingen worden in het reguliere onderwijs vaak niet begrepen en daarom is het extra mooi dat de cluster 4 scholen bestaan. Op onze website vind je diverse vacatures als leerkracht in het speciaal onderwijs (SO) op een cluster 4 school.

Sta jij als leerkracht sterk in je schoenen en haal jij voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van leerlingen die het extra hard nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!