Leerkracht Speciaal Onderwijs Cluster 4 (SO) vacatures

Beschik je over een pabo-diploma of tweedegraads onderwijsbevoegdheid en wil je binnen het speciaal onderwijs (SO) op cluster 4 scholen lesgeven aan leerlingen met gedragsproblemen of een psychische stoornis? Bekijk dan zeker de vacatures leerkracht speciaal onderwijs cluster 4 bij Maandag®!

Als groepsleerkracht bij Maandag® ga je bij diverse cluster 4 scholen binnen het speciaal onderwijs (SO) aan de slag. Zodoende kun je enorm veel werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Voor jou de perfecte kans om als leerkracht te ontdekken waar je talenten en interesses liggen en je kennis en cv binnen no-time uit te breiden!

Op een cluster 4 school in het speciaal onderwijs geef je les aan leerlingen in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar. Deze leerlingen worden in het reguliere onderwijs vaak niet begrepen en daarom is het extra mooi dat de cluster 4 scholen bestaan. Op onze website vind je diverse vacatures als leerkracht in het speciaal onderwijs (SO) op een cluster 4 school.

Sta jij als leerkracht sterk in je schoenen en haal jij voldoening uit het begeleiden en ondersteunen van leerlingen die het extra hard nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerkracht speciaal onderwijs Cluster 4 (SO) vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

346 gevonden vacatures

None