Leerkracht Speciaal Onderwijs 2020 - 2021

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
MEI 19
Noord-Brabant Permanent HBO
18.06.2020 100541408
Solliciteren

Over de functie

Heb jij affiniteit met het Speciaal Onderwijs en heb je de PABO afgerond?


Om ons leerkrachtenteam voor het schooljaar 2020 - 2021 compleet te maken ben ik op zoek naar een enthousiaste Leerkracht met affiniteit voor het Speciaal Onderwijs. Als leerkracht Speciaal Onderwijs krijg je bij ons de kans om op diverse scholen een kijkje in de keuken te nemen. Wij werken samen met scholen binnen zowel het cluster 3 als het cluster 4 onderwijs in Zeeland en West-Brabant. Op basis van een contract bij Maandag® kan je diverse opdrachten aangaan, om zo te ontdekken wat voor school écht bij je past!


Als Leerkracht Speciaal Onderwijs vind jij het leuk om leerlingen met een bijzondere hulpvraag te ondersteunen. Je bent onbevooroordeeld en streeft ernaar het beste uit iedere leerling te halen. Dit doe je met veel geduld en doorzettingsvermogen.


Wij verwachten van jou als Leerkracht dat je een sterk empathisch vermogen hebt en dat je vanaf dag 1 een veilig pedagogisch klimaat kunt creëren in de klas. Je vindt het leuk om ad hoc te handelen en bent hierin erg flexibel. Als leerkracht ga jij geen uitdaging uit de weg!


Herken jij jezelf als Leerkracht met een PABO diploma in deze omschrijving en vind je het leuk om verschillende uitdagingen in het Speciaal Onderwijs aan te gaan? Dan ben jij mogelijk onze nieuwste collega!


| Salaris op basis van CAO PO | Locatie nader te bepalen | Uren in overleg |

Functie eisen

  • PABO diploma vereist;
  • Affiniteit met het Speciaal Onderwijs;
  • Je staat altijd open voor nieuwe uitdagingen;
  • Je past je makkelijk aan in een nieuwe omgeving;


Waag jij deze sprong in het diepe en help je het Speciaal Onderwijs daarmee uit de brand? Solliciteer dan direct of bel voor meer informatie naar 06-82125148! 

Over het bedrijf

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Dat is ons streven! Bij Maandag® gaan wij op zoek naar een baan die echt bij je past op een plek die bij jou past. Dit bereiken we door in gesprek te gaan over jouw behoeften, kwaliteiten en persoonlijkheid en al deze aspecten naast de kenmerken van de school te leggen! Zo vinden we een perfecte match tussen jou en de school.

Werk je voor ons op een school? Dan blijven we nog steeds aangesloten om te waarborgen dat alles loopt zoals jij wilt dat het loopt.


Uiteraard bieden we je een salaris conform het CAO Onderwijs. Op basis van je werkervaring en opleiding schalen wij je in. Bovenop je salaris ontvang je van ons een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer tussen je woonadres en je werk. Tevens krijg je vakantiegeld en krijg je je vakantiedagen vergoed in de schoolvakanties! Vind je het leuk om te blijven ontwikkelen? Dan krijg je de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen op onze Maandag® Academy. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk